Testiramo beauty novitete tako da vi ne morate

27/02/2020

Cosmo redakcija isprobava novotarije iz svijeta ljepote
(Da, znamo, nema goreg )

Ovaj mjesec, isprobali smo “photoshop za lice”, “jutarnju kavu u tubiicu koja miriše, i parfem za kosu za koji smo dobili tonu komplimenata. No, to nije sve… Idemo redom.


PARFEM ZA KOSU

Chanelov novi miris za kosu glamur je u bočici. Jedan špric dovoljan je da “one dane kada imamo lošu frizuru” pretvorimo u “one dane kada imamo lošu frizuru koja dobro miriše”. Dobili smo tonu komplimenata.

TEST 2

Chanel Gabrielle Chanel Hair Mist, 447 kn, chanel.com


VIŠE OD NARUKVICE

Idealno za sve kojima su klasični parfemi preteški. Ova crno‑bijela narukvica zapravo je moderan način parfumiranja (impregnirana je mirisom Eau Rose i traje oko tjedan dana). Ne miriše preagresivno, a opet dovoljno da vam uljepša dan.

TEST 9

Diptyque Eau Rose Perfumed Bracelet, 550 kn za oko 30 narukvica, modusdesignshop.com


PARFEM KAO SIMBOL SLOBODE

Novi YSL parfem zove se Libre (u prijevodu, slobodna) i oda je novoj eri feminizma i jednakosti među spolovima. Njegove glavne note su lavanda i cvijet naranče, esencije koje su rezervirane samo za muške parfeme.

TEST 1YSL Libre, 30 ml EdP 509 kn, douglas.hr


OZBILJNO ULJE ZA KOSU

Njegujuće ulje za kosu prije šamponiranja s listovima masline ozbiljan je proizvod. Ne sadrži silikone (što znači da je pravo ulje, a ne hrpa tekućeg silikona) i koristi se prije pranja kose kako bi je nahranilo i omekšalo od korijena do vrhova.

TEST 8L’Occitane Intenzivno njegujuće ulje za kosu prije šamponiranja s listovima masline,
240,90 kn, loccitane.hr


JUTARNJA KAVA U TUBI

Dok ovo pišemo, jedva gledamo u ekran. Da nema esencije za područje oko očiju Shiseido Waso, tako bismo i izgledali. S ekstraktima mrkve i daikona, ova esencija smanjuje vidljivost tamnih podočnjaka, smanjuje otečenost i osvježava kožu oko očiju.

TEST 4Shiseido Waso Eye Opening Essence esencija za područje oko očiju,
291 kn, shiseido.com


PHOTOSHOP ZA LICE

Prvo što primijetite na ovoj intenzivnoj 3-u-1 kremi za lice njezina je ružičasta tekstura koja djeluje poput luksuznog filtera na Snapchatu koji koži daje zdravu boju. Osim toga, zaglađuje kožu poput pegle, daje joj blistavost i ujednačava ten. Lajkamo i šeramo.

TEST 6Clarins Rose Radiance Cream, 831 kn, mueller.hr

Ivo Parać

Novo

Komentiraj