Tajne make upa J.Lo

27/11/2011

Da biste uvijek izgledali zapanjujuće dobro poput Jennifer Lopez, nije potrebno mnogo vremena. Njezin make up, uz koji bi vjerojatno blistala i da na sebi nosi običnu vreću, vrlo je lako kopirati. A tajna je u bronzeru

jennifer lopez

I najglamurozniji make up koji nosi J.Lo izgleda prirodno. Ona vrlo vješto otkriva lice i ističe na njemu ono što je najbolje. Uvijek izgleda kao da je potamnjela sunčajući se, a kaže da to nikada ne čini.

Evo kako je kopirati:
Nanesite na lice uobičajenu podlogu, korektor i puder. Imajte na umu da za prirodan izgled morate otkriti koji puder najbolje odgovara vašoj koži. Upotrijebite nekoliko kapi svijetlog bronzera, nježne nijanse breskve koji ćete nanijeti na obraze, bradu i nos te uz rub kose na vrh čela.

Stavite malu količinu zlatnog sjajila za usne ispod obrva, uz čeonu kost. To će pomoći da vam oči dobiju poseban sjaj i da se vizualno podignu.

Jennifer nikada nigdje ne ide bez umjetnih trepavica. Eksperimentirajte sa stavljanjem umjetnih trepavica na raznim mjestima i u različitim količinama uz liniju trepavica kako biste otkrili što vam najbolje stoji. Ako ih smjestite na sredinu linije trepavica, otvorit ćete pogled.

Stavite bronzer u prahu na umjetne trepavice umjesto maskare za mekši izgled koji hvata svjetlost i vrlo je seksi za večernji look.
Kada ste otkrili koji vam puder najbolje odgovara, kupite nijansu tamniji za ocrtavanje na sljepoočnicama, ispod obraza i uz liniju čeljusti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj