Taft Shine – s efektom blistavog odsjaja za još više sjaja

09/09/2015

Futuristički sjajne tkanine modnih kuća Dior, Nina Ricci i Valentino, nakit i torbe od pleksiglasa, ultrasjajni tuševi za oči: čini se da ove sezone nema granica sjaju. Poboljšana linija Taft Shine sa efektom blistavog odsjaja pruža kosi 24-satno učvršćivanje i čini je do 50% sjajnijom.

Visokoučinkovite formule u laku i pjeni za kosu daju kosi iznimnu svjetlucavost. Novost među styling proizvodima jest i novi 7-Day Shine Booster, prvi proizvod za sjaj koji ostaje na kosi do tri pranja i čini je sjajnom do sedam dana. Novi Taft Shine dostupan je u trgovinama od rujna 2013.

Svjetlucav sjaj, futuristički sjaj, mokar sjaj, ultrablistav sjaj: ove je godine u modi i kozmetici naglasak na blistavost i sjaj. Kosa, naš najljepši ukras, mora se isticati sjajem. Tu nastupa linija Taft Shine s novom visokoučinkovitom formulom koja pruža dijamantan sjaj poput milijun dijamanata.

y

Linija s efektom blistavog odsjaja učvršćuje frizuru i čini je postojanom do 24 sata i, u usporedbi s netretiranom kosom, daje kosi do 50% više sjaja. Lak i pjena za kosu sadrže polimere visokog sjaja za svjetlucavi izgled kose. Najnovija inovacija te linije jest 7-Day Shine Booster u vrećici. Ovaj proizvod za sjaj kose ostaje na kosi do tri pranja te kosa ostaje sjajna do 7 dana, a nanosi se lako kao šampon: formula oblaže svaku vlas za savršen sjaj zahvaljujući posebnom efektu blistavog odsjaja. „Shine Booster pravi je čudotvorac ako želite savršeno sjajnu kosu“, kaže top-model Heidi Klum koja ga je testirala. „Čak i na kratkim putovanjima s malo prtljage uvijek u svojoj kozmetičkoj torbici možete ponijeti vrećicu 7-Day Shine Boostera.“

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj