Što smo "beauty-googlali" u 2018?

10/01/2019

Ovo beauty-pitanje ste 100% i vi postavili Google-tražilici 2018!

Ako imate osjećaj da ste prošle godine zguglali skoro svaki novi beauty-proizvod koji se pojavio na sceni, niste sami. I mi to radimo. Naime, Google je upravo objavio top-listu "najguglanijih" beauty-pojmova za 2018. godinu, i ne možemo reći da smo iznenađeni. Jer, "što na Googleu, to na drumu", kaže slavna poslovica. Među top-10 pitanja na Googleu bila su "koji korektor je najbolji", "kako popraviti puder s efektom maske", zatim "kako napraviti mačkasti tuš" ili "što je to lash-lift".

BTW., ako pratite beauty-kategoriju na Cosmopolitan.hr, vi već znate odgovore na ta pitanja. 

No, broj 1 beauty-pitanje koje se stalno pojavljivalo na Googleu u godini 2018., bilo je slijedeće: "kako se nanose magnetske trepavice"? Ta-daaaa! Jer da, prošlogodišnji trend u svijetu beautyja definitivno su bile nova generacija umjetnih trepavica, idealne za sve one koji nisu talentirani za nanošenje klasičnih. ardell-magnetic-lashes-double-demi-wispies-1_1024x1024

Magnetske umjetne trepavice zapravo su par umjetnih trepavica koje se nanose u dva sloja, poput sendviča između kojih su vaše prirpdne trepavice, koje se lijepe jedna za drugu poput magneta (zato što one i jesu magneti!:)

Bezbolne su za nanošenje, relativno jednostavne, trebat ćete se naviknuti na njih jer su novo "strano tijelo" na trepavicama, ali zasada su najbrži način da dobijete efekt holivudskih očiju koji je na Googleu (očito) još uvijek poppularan.

Pogledajte video u kojem naše kolegice u Velikoj Britaniji isprobavaju novu generaciju magentskih trepavica:

.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo