Silikonski umetak za grudnjak u ulozi makeup spužvice? Može!

02/12/2016

Garantiramo da vam ovo nikad nije palo na pamet, ali isto tako da tu ideju nećete samo tako odbaciti...

Vjerojatno nikada nikome nija palo na pamet posegnuti u ladicu s donjim rubljem, izvući silikonski umetak za grudnjak i upotrijebiti ga kao makeup spužvicu. No upravo je na tu ideju došla novinarka američkog Cosmopolitana nakon što je u bespućima interneta otkrila SiliSponge - silikonsku makeup četkicu koja ju je neodoljivo podsjećala na umetke za grudnjak.

S obzirom na to da je SiliSponge bila rasprodana kada ju je otkrila, Brooke je odlučila iskoristiti pravi uložak za grudnjak, došavši do zaključka da bi mogao poslužiti svrsi, budući da su napravljeni od istog, nimalo poroznog materijala. Prvo što je učinila je nanošenje malo tekućeg pudera iliti podloge na uložak te prekrivanje cijelog lica. Svakako treba uzeti u obzir da za razliku od ostalih makeup spužvica silikonski uložak ne upija nimalo proizvoda pa je lako pretjerati s količinom.

2
Nakon nanošenja podloge, uložak jednostavno obrišite vlažnom maramicom!

3
Očišćeni uložak lagano namočite u korektor i tapkajte lagano po području ispod očiju kako biste prekrili podočnjake. Korektor nemojte previše utrljavati jer inače neće imati svrhe što ga uopće stavljate.

4
Uložak ponovno obrišite, a zatim nanesite tekuće rumenilo. Umočite sami vrh uloška u rumenilo, lagano iskonturirajte obraze, a zatim rumenilo razmažite širokim, zaobljenim dijelom.

5
Istom tehnikom možete konturirati cijelo lice!

6

I za kraj, samim vrhom uloška nanesite highlighter i lagano ga razmažite! Et voila! Imate najgenijalniji makeup accessory ikad!

7Photo credit: Ruben Chamorro za Cosmopolitan.com

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo