Signorina Ribelle - novi ženski miris modne kuće Salvatore Ferragamo

02/10/2019

Tko je Signorina Ribelle?

Mlada, ali odlučna, neustrašiva, neovisna, a opet romantična: Signorina Ribelle paradoks je ukorijenjen u stvarnom životu moderne žene, junakinja koja nadahnjuje najnoviju olfaktornu kompoziciju Salvatore Ferragama.

Ona oslobađa svoju zaraznu pozitivnu energiju svijetu, pretvarajući obične trenutke u izvanredne uspomene koje će se podijeliti s pratiteljima njezinog životnog puta i sa zajednicom društvenih medija.

Svoju snagu i samopouzdanje usmjerava kako bi podigla druge žene, dok  njezina odlučnost i neovisan stav graciozno upotpunjuju njenu svježu karizmu, šarmantnu ženstvenost i talijanski stil.  

2

Miris  

Unutarnja super-moć Signorine Ribelle zarobljena je u neodoljivi miris koji podiže obične elemente s neočekivanim spajanjem nota. Otvaranjem voćne kombinacije mandarine i crvene kruške začinjene ružičastim paprom, miris Signorina Ribelle eksplozija je bijelih cvjetnih nota, uključujući Tiaré i cvijeće naranče, pomiješane s nježnom molekulom Ylang Ylanga, posebno dizajniranom za ovu esenciju. Ženstveno srce je suprostavljeno elegantnoj drvenastoj bazi duboke sandalovine i svježeg mošusa, obogaćenoj neočekivanim gurmanskim notama talijanskog sladoleda od vanilije i egzotičnim kokosovim mlijekom.  

Bočica

Miris dolazi u klasičnoj Signorina pravokutnoj staklenoj bočici, ovog puta u fuksija boji ukrašenoj odgovarajućom Grosgrain Vara mašnom. Signorina Ribelle za svaku prigodu: miris je dostupan u tri veličine -30-ml., 50-ml. i 100-ml.  

Signorina Ribelle 30-ml: 399,80kn
Signorina Ribelle 50-ml: 579,80kn
Signorina Ribelle 100-ml: 799,90kn  

3 

Kampanja

U sinkronizaciji s konceptom Patchwork of Characters predstavljenog u modnim kolekcijama kuće, prva Signorina medijska kampanja koju je osmislio kreativni direktor Paul Andrew predstavlja niz talenata različitih generacija u međusobnoj razigranoj interakciji u tipičnom talijanskom načinu života. U režiji Gordona Von Steinera, američka manekenka Cara Taylor lice je Signorine Ribelle. Njoj se u kampanji pridružuju korejsko-američka manekenka i DJ Soo Joo Park i manekenka iz Dominikanske Republike Hiandra Martinez predstavljaju ostale mirise u liniji mirisa Signorina – Signorina Eau de Parfum I Signorina Misteriosa.    

4

O Signorina kolekciji mirisa  

Kolekcija je obogaćena sofisticiranim mirisima koji prikazuju više lica moderne Signorine i privlače širi spektar ženskih likova. Bez obzira osjećaju li se romantično, tajanstveno ili buntovno, Signorina mirisi će ojačati njihov pravi duh i osloboditi zavodljivu privlačnost njihove osobnosti.

Kolekcija je oda ženskoj vezi, prijateljstvu između Ferragamo žena, koje u zajednici pronalaze svoju snagu i svakodnevnu dozu podrške i sreće. Ova posebna veza obilježena je ikonskom Ferragamo Vara mašnom koja krasi tri bočice, a svaka dolazi u jednobojnim nijansama, uključujući ružičastu, crnu i fuksiju.

Kolekcija mirisa osmišljena je da ženama ne nudi ambicijske ideale, već da odražava njihov identitet i poštuje njihove razlike, što svaku Signorinu čini jedinstvenom i nezaustavljivom.  

Ferragamo Signorina Ribelle miris dostupan je u Martimex, Muller, Douglas I ostalim autoriziranim parfumerijama.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo