Seks u bočici parfema

09/01/2013

"Ako nemate frajera, moj prvi parfem Fame idealno je oružje da ih primamite u krevet", tvrdi Stefani Germanotta alias Lady Gaga

d

Što vas je inspiriralo? Iskreno rečeno, meni je bilo sasvim svejedno kakav će biti parfem, no bilo mi je važno stvoriti nešto lijepo i da moji fanovi Little Monsters imaju osjećaj da su shvaćeni. A onda je sve išlo jako brzo. Na pamet mi je pao crni parfem i ime Fame, koje savršeno paše uz glazbu kakvu radim.

Najuzbudljiviji trenutak tijekom rada na parfemu? Sve sam htjela sama testirati. Kupala sam se u mirisu, pila ga, a kad baš želite sve znati, bila sam i na rubu živaca da sve otkažem kad sam shvatila da čep ne drži. Jer, ako je moje ime na parfemu, htjela sam da sve bude savršeno.

Kakav osjećaj treba imati djevojka koja se našprica vašim parfemom? Bila bih jako sretna kad bi je oplahnuo osjećaj luksuza kao kada kupi neki skup parfem. Miris Fame je vrlo senzualan i zavodljiv. Ok, priznat ću i da sam ga koncipirala za žene koje njime žele nekoga dovući u krevet.

sZar ste zato sami naručili 15 litara vlastita parfema? Naravno. Natočila sam živi seks u bočice i sad mogu reći da ženama koje ga koriste cijeli svijet skupa sa svim super frajerima doista leži pod nogama.

Funkcionira li to i kod vas? Da, jer čim se namirišem njime, moj dečko ne može maknuti ruke s mene. Dakle, cure, ako ste u potrazi za frajerom, Fame je idealno sredstvo.

Puno se pričalo o tome kako će mirisati Gagin parfem. Zašto svi od Lady Gage očekuju nešto ludo? Evo, pričalo se da će parfem mirisati po krvi ili imati barem neki trag Gaginog DNK. Zato što sam poznata po svojim provokacijama, a s tim celebrity mirisma je stvar vrlo jednostavna. Posve svejedno kako mirišu, dobro se prodaju. Ja sam, s druge strane, željela miris koji će se svidjeti nekome i tko nije moj najveći fan i zato sam se odlučila za kominaciju beladone, orhideje, tamjana, marelice, šafrana i meda.

Zašto ste tako često maskirani? Time prekrivam svoju nesigurnost, zar vam to još nije jasno i žao mi je svakog čovjeka koji u teškim trenucima nema neki šešir ili barem veo. Naprosto, kao u životu svake djevojke postoje trenuci kada se ne osjećam dobro, kada sam umorna ili neraspoložena ili mi se jednostavno ne da nositi make up. Da, ponekad nosim burku i moram vam priznati da se odmah osjećam bolje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj