Prirodna ljepota je sasvim prirodna pojava, ali ujedno i rastući trend

27/08/2019

Sve veći broj djevojaka i žena odbacuje kozmetičke preparate prepune štetnih kemikalija, a svoje povjerenje poklanjaju proizvodima baziranim na isključivo prirodnim i ljekovitim sastojcima. Mišljenja nekih liječnika, kozmetičkih eksperata, ali i trgovaca kozmetikom, slažu se u jednoj pretpostavci: ovaj trend bi zauvijek mogao promijeniti lice kozmetičke industrije.

Za razliku od mnogih dobrih trendova za kojima kasnimo, ovaj na sreću nije zaobišao našu regiju. Tako se na tržištu rađaju novi brendovi prirodne kozmetike, a rasprava o ovim proizvodima postaje sveprisutna u virtualnim i tradicionalnim medijskim prostranstvima. Ono što je najvažnije za kreatore, ali i sve zainteresirane za ove proizvode, je valjana informiranost njihovih korisnika. Iako je interes javnosti zadovoljavajući, još uvijek postoji prazan prostor podložan za pojavu nepotpunih informacija i pretpostavki. Jedna takva tiče se prirodnih, organskih sastojaka za koje postoji neopravdana bojazan da su prejednostavni, ili da nisu testirani. Istina je zapravo potpuno drugačija. Upravo su prirodni sastojci ti koji imaju nevjerojatna svojstva, zaslužna upravo za kvalitetnu njegu, zaštitu i regeneraciju kože. Pored toga, proizvodi prirodne kozmetike moraju proći rigorozne i kontrolirane testove kako bi došli do certifikata koji su garancija sigurnosti i kvaliteta.

Takve testove i procedure, još uvijek nedavno, prošli su i proizvodi Prirodne kozmetike Gloria, do čijih smo online platformi stigli tragom preporuke. Tamo smo pronašli inspirativnu priču mlade Glorie Galić Volarić, koja je na obiteljskim plantažama smilja, posred hercegovačkog kamenjara, otkrila više od fotogenične zlatne doline. Nakon što je završila svoje školovanje zvanjem fitoaromaterapeuta, Gloria je uvidjela ogromni potencijal i ljekovitu moć biljke koju nazivaju hercegovačkim zlatom. Nekoliko laboratorijskih sesija poslije, nastala je prva krema od smilja, a nedugo zatim i prvo oduševljenje rezultatima korištenja. Proizvod po proizvod, zahvaljujući naporima i ljubavi koju je Gloria uložila u ostvarenje svoje misije, nastala je kolekcija jedinstvenih receptura, a ljekoviti sastojci poput smilja, postali su dostupni za svakodnevnu uporabu velikom broju djevojaka, žena, ali i muškaraca. 

Prirodna kozmetika Gloria samo je jedna od brojnih uspješnih priča na tržištu koje teži rješenjima za prirodnu ljepotu. Prostor za čistu, sigurnu i zdravu kožu prirodna je potreba koja može samo nastaviti da raste. Naročito kada u isto vrijeme raste broj korisnika i broj platformi na kojima se informacije šire brže i od svjetlosti. U tim prostorima, od presudnog je značaja zapravo kritika stvarnih korisnika proizvoda, a sudeći po recenzijama koje ostavljaju korisnice brenda Gloria, ovi proizvodi zaslužuju naše puno povjerenje, uz najveću moguću ocjenu: odličan, 5!

Pođite i vi tragom naše preporuke do www.prirodna.com i otkrijte novo lice prirodne ljepote.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj