Pozor, pozor! Imamo beauty trendove za 2017.!

29/12/2016

U sljedećoj godini očekuju nas mnoge promjene što se tiče šminkanja. Iscrtane i napadne obrve odlaze u zaborav, sjajila za usne zamijenit će mat ruževe. Iako tuš za oči ostaje i dalje popularan, veliki povratak doživjet će olovka za oči

S novom godinom stiži i novi trendovi što se tiče šminkanja te mnogi make up hitovi koji su ove godine bili izuzetno popularni odlaze u prošlost, a neki se pak u 2017. godini nakon dugo vremena vraćaju.

Troje vizažista Daniel Martin, Nina Park i Patrick Ta za Elle su izdvojili koje nas to promjene što se tiče make upa čekaju u sljedećoj godini, a koje načine šminkanja ćemo uskoro zaboraviti. Iako slavne dame i dalje njeguju trend iscrtanih oborva i mat ruževa poput Kylie Jenner vjerujemo da ćemo uskoro i njih vidjeti u drugačijem izdanju.

1. Sjajila

Na velika vrata vraćaju se sjajila, a mat ruževi odlaze u prošlost. ‘Posljednjih nekoliko godina matirane usne bile su hit, u 2017. godini vraća se sjajilo koje usnama daje sjaj i mladolik izgled’, poručili su stručnjaci.

2.Obrve

U 2017. godini zaboravite na iscrtavanje i obrubljivanje obrva, u sljedećoj godini zavladat će novi trend prirodno počešljane i ravne obrve. Pospremite olovke, sjenila i ostale potrepštine za iscrtavanje obrva te umjesto toga stručnjaci savjetuju korištenje obojanog gel koji će prirodno počešljane obrve držati na mjestu.

3.Olovke za oči

Olovke za oči vraćaju se u modu i to više nego ikada. Nanose se na donji dio oka ili u unutarnjem kutu oka (prema nosu). ‘Olovka za oči ima svoj veliki povratak’, poručuju stručnjaci.

4. Ružičasta boja

Ova boja definitivno će prevladavati u kozmetici sljedeće godine, a ona osigurava prirodan izgled lica te će se tako nositi na obrazima kapcima, usnama… ‘Ružičasta boja daje dašak svježine svakom licu’, tvrde vizažisti.

5. Tamnocrvena maskara

Iako smo svi najvjerniji crnoj maskari, vizažisti nas uvjeravaju da ćemo u sljedećoj godini svi popustiti pred tamnocrvenom maskarom, ali s njom treba biti oprezan te odabrati samo tamnije nijanse koje se samo naziru na suncu. S crvenom bojom općenito treba biti oprezan, jer lako može lice učiniti umornim.

6. Metalik sjenila

Metalik je već zavladao među odjećom i obućom pa tako ne čudi da je osvojio i make up. Metalik sjenila odlična su izbor, objašnjavaju stručnjaca, jer licu i očima daju sjaj te izgledamo odmornije.Story.hr

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo