Postanite jedna od 100 djevojaka koje će isprobati novi NIVEA In-Shower regenerator za tijelo!

25/05/2013

Uvijek ste u žurbi nakon tuširanja? Nemate vremena za duuuge beauty rituale? Onda imamo super rješenje za vas: novi NIVEA In-shower regenerator za tijelo! Želite li ga isprobati, prijavite se na www.NIVEA.hr i postanite jedna od 100 djevojaka koje će isprobati novu NIVEINU liniju

Obožavate ljeto i jedva ste dočekali da vas, umjesto alarma na mobitelu, počnu buditi sunce i ptice, no što se idile tiče, tu sve staje. Jednostavno niste jutarnji tip pa sve radite u zadnji čas: doručkujete s nogu, jurite sa psom u kratku šetnju oko zgrade, a onda se na brzinu tuširate i oblačite, pokušavajući na vrijeme stići na posao ili predavanja. Još samo sloj maskare, malo ruža... i tužni pogled u smjeru vašeg omiljenog losiona za tijelo, koji danima niste ni taknuli.

Da vam je samo petnaest minuta više... Meka, njegovana i mirisna koža jedan je od postulata ljepote, no istraživanja su pokazala da dvoje od petero ljudi povremeno ili nikada ne koriste losion za tijelo zbog nedostatka vremena ili osjećaja ljepljivosti. NIVEA je zato razvila liniju regeneratora za kožu za hidrataciju pod tušem – bez nepotrebnog čekanja da se osuši i osjećaja ljepljivosti. Nanosi se nakon pranja gelom za tuširanje i trenutačno upija u mokru kožu, ostavljajući na njoj fini hidratantni film morskih minerala i bademova ulja i nakon brisanja ručnikom.

Meka i mirisna koža – svaki dan u tjednu!

yy

NIVEA IN-SHOWER losion za tijelo Intenzivna hidra­tant­na njega s morskim mineralima za normalnu kožu nanosi se tijekom tuširanja – nakon ispiranja gela za tuširanje ili sapuna. Mokra koža trenutačno upija njegujuće sastojke Nivea In-Shower losiona za tijelo, a nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u svilenkastom osjećaju na koži.

NIVEA IN-SHOWER mlijeko za tijelo Bogata njega s bademovim uljem za suhu kožu nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje. Mokra koža tijela trenutačno upija njegujuće sastojke Nivea In-Shower mlijeka za tijelo, a nakon ispiranja i brisanja ručnikom koža je podatna i meka.

Želite li ga isprobati, prijavite se na www.NIVEA.hr i postanite jedna od 100 djevojaka koje će isprobati novu NIVEINU liniju

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj