Pantene Pro-V repair šampon i balzam

17/09/2015

Pronalazi i obnavlja najpotrebitije dijelove kose

Primijetili ste ispucale vrhove i odmah vam je jasno da vaša kosa nije u najboljem izdanju? Pitanje je samo u kojoj je mjeri narušeno njezino zdravlje. S obzirom na to da kosa ne može regenerirati keratin kako bi nadomjestila izgubljeno, potrebni su proizvodi za njezinu njegu koji će štititi strukturu prirodnog keratina u kosi i preuzeti ulogu izgubljenih molekula keratina nakon što su nastupila oštećenja.

Pametna tehnologija kompleksa za obnovu keratina djeluje tako što pronalazi i obnavlja najpotrebitije dijelove kose – duž najslabijih dijelova vlakana kose, pružajući laganu zaštitu od korijena do vrhova. Šampon i balzam Pantene Pro-V kreirani su od tima stručnjaka kako bi oštećenoj kosi pomogli u oporavku. Hidratiziraju, štite slabu i oštećenu kosu od oštećenja nastalih oblikovanjem te sprečavaju pojavu ispucalih vrhova.

Pantene Pro-V repair balzam sadrži sustav za zaštitu keratina čiji je cilj ojačati otpornost kose na oštećenja uzrokovana oblikovanjem. Ova tehnologija također funkcionira na način da pronalazi oslabljena područja kose i stvara tanak zaštitni sloj duž svake vlasi, od korijena do vrhova, čime pomaže spriječiti gubitak bjelančevina. Zato se možete prepustiti užicima oblikovanja kose bez grižnje savjesti. Kada ih se koristi zajedno, kombinacija šampona i balzama Pantene Pro-V Repair dokazano donose snažniju, vidljivo zdraviju i još ljepšu kosu iz pranja u pranje.

yy

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj