Znate li koje je najprodavanije suho ulje na svijetu?

16/04/2018

Ovo je ulje steklo status kultnog kada je njega strija u pitanju, no obožavamo ga i zbog višestrukih koristi. Otkrijte koje sve benefite nudi ova moćna mala bočica!

Na svjetskom tržištu Bio Oil suho ulje pojavilo se 2002. godine i od tada se smatra jednim od najprodavanijih suhih ulja na svijetu, posebno kada je njega strija u pitanju. No, milijune poklonica steklo je i zbog vrlo učinkovitog djelvoanja na druge probleme s kojima se koža susreće, poput ožiljaka, znakova starenja i neujednačenog tona kože. Osim toga, poput štita brani kožu od negativnih vanjskih utjecaja, pa je aktualan i koristan tijekom cijele godine. Fascinira što tako jedna mala bočica ima moćno djelovanje, a tajna je u čudnovatoj kombinaci biljnih ekstrakata i vitamina suspendiranih u uljnoj bazi. Bio-Oil sadrži i revolucionarni sastojak PurCellin Oil™ koji mijenja konzistenciju formule i čini je laganom i nemasnom. Tako osigurava da koža lako upije sve djelatne tvari sadržane u vitaminima i biljnim ekstraktima. Bio-Oil prošao je sva sigurnosna testiranja u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o kozmetičkim proizvodima, a tu su i brojna priznanja koja potvrđuju njegovu učinkovitost i čak 27 nagrada samo u 2017. godini.

A post shared by Bio-Oil (@biooilusa) on

 

5 savjeta za primjenu Bio Oila

 

1. Strije
Hoće li se strije pojaviti ili ne ovisi o tipu kože, rasi, dobi, prehrani i hidrataciji kože. Strije se najčešće javljaju kod trudnica, body-buildera, adolescenata koji naglo izrastu i osoba koje se naglo debljaju. Po svojoj prirodi su trajne, no Bio-Oil može poboljšati njihov izgled.
Ako ga dvaput dnevno kružnim pokretima umasirate u strije, tijekom najmanje tri mjeseca, primjetiti ćete vidljiva poboljšanja na koži.

 

2. Ožiljci
Bio-Oil umasirajte kružnim pokretima u ožiljak, dvaput dnevno tijekom najmanje 3 mjeseca i primjetit ćete kako polako blijede i postaju manje vidljivi. U slučaju novog ožiljka Bio-Oil se treba nanositi tek onda kad rana zacijeli, a ne na otvorenoj rani.

 

3. Neujednačen ten
Kada naše tijelo neujednačeno proizvodi melanin, a potaknut i vanjskim uzrocima, kao što su prekomjerno izlaganje suncu ili korištenje proizvoda za izbjeljivanje kože loše kvalitete, dolazi do neujednačenog tena na površini. I hormonalne promjene u trudnoći, menopauzi ili korištenje oralne hormonske kontracepcije mogu posljedično izazvati ovaj problem.
Bio-Oil pomaže poboljšati izgled kože pa se savjetuje nanositi ga na zahvaćena područja dvaput dnevno, tijekom najmanje 3 mjeseca. Osim toga, Bio-Oil štiti i od sunčeva zračenja, tako da ga umasirate u kožu prije sredstva za zaštitu od sunca.

A post shared by Bio-Oil (@biooilusa) on

 

4. Preuranjeno starenje kože
Bio-Oil sadrži brojne sastojke koji pomažu koži da očvrsne, čine je mekšom, glađom i podatnijom te time smanjuju stupanj naboranosti kože. Uz to, obilnato hidratizira kožu, tonira je i poboljšava njezinu teksturu i izgled finih bora.

 

5. Dehidrirana koža
Površina kože sadrži nevidljiv masni sloj koji djeluje kao barijera i zadržava vlagu unutar kože. Kad je zrak jako suh ovaj sloj lipida često popušta i iz kože izlazi previše vlage. Svakodnevno kupanje ili tuširanje mogu pogoršati stanje jer se zbog astrigentnog učinka vode i sapuna odstranjuje sloj lipida. Bio-Oil spaja se s prirodnim masnim slojem kože i tako koži pomaže zadržati vlagu. Bio-Oil treba nanositi dvaput dnevno. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe. Proizvod je dostupan u ljekarnama i trgovinama dma, a za više informacija pronađite na www.bio-oil.com/hr.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo