Novi mirisi by DSQUARED2 simbol su strasti

31/10/2018

WOOD mirisi predstavljaju najljepša obilježja drveta – snažni i čvrsti, sa strukturom koja ih čini jedinstvenim. Novi mirisi definiraju suvremene DSQUARED2 muškarca i ženu: senzualne, sigurne u sebe i svoje osobnosti

Mladi i u duhu vremena, protagonisti ovih mirisa žive u strasti, s dobrim vibracijama i impulzivnošću prema nečem novom. Traže sofisticiran miris koji izražava autentičnost, dubinu i strast koja ih definira.

"Miris je osjetilno iskustvo koje govori sve o vama i vašoj osobnosti. To je najsnažniji i najintimniji element, jer vas čini prepoznatljivim i različitim na neprimjetan način. Volimo razmišljati o našim novim WOOD mirisima kao posebnom dodatku koji je osoban i definira DSQUARED2 stil i karakter.“ Dean i Dan Caten

BOČICA I PAKIRANJE
Linearna bočica, polirano staklo za muškarce, čisto za žene. Svaka bočica ima jedinstven čep proizveden od visokokvalitetnog jasenovog drva, sa magnetskim zatvaranjem. Mješavina toplih i hladnih materijala sastavljena je bez gubitka njihovih osjetilnih kvaliteta. Drvo kao materijal pruža arhaični okus, moćan i uvjerljiv, dok sjaj i čistoća stakla i aluminija naglašavaju dragocjenost unutrašnje tekućine.
Ekskluzivna izrada dna bočice dopušta staklu da se širi u krivulje, što kreira novi element unutrašnjosti bočice – oblik_suzne kapljice poput druge ampule koja drži mirise. Kutija je elegantna, u tamno-smeđo baršunastoj za njega i ružičasto baršunatoj za nju. Zapečaćena sa javorovim listom, nepogrešivim simbolom Dsquared2 modne kuće je garancija kvalitete, istraživanja i inovacija.

DSQ2W18_BaseADV 440x285d_D_1

WOOD-NOVI MIRIS ZA NJEGA
Moćan, karakterističan i muževan miris
WOOD, novi muški miris by Dsquared2, otvara se mediteranskom svježinom kalabrijskog bergamota, mandarine i limuna sa Sicilije i obogaćen je elegantnim, oštrim notama đumbira. Vibrantne note lista od ljubičice i kardamona sa karakterističnom senzualnošću ambroxa. Moderan spoj bijelog drveća donosi svjetlost dubini i elegantan karakter vetivera.

WOOD Man_100ml_pack

WOOD-NOVI MIRIS ZA NJU
Suvremena kompozicija, vibrantna i ultra-ženstvena
WOOD, novi ženski miris by Dsquared2 sadži mandarinu sa Sicilije, list maline, izražavajući radost i živost u kombinaciji s lopočem i magnolijom koje dodaju svježe, eterične note. Infuzija osmantusa i jasmina, dragocjenih i zavodljivih sastojaka, otkriva intenzivnu ženstvenost. Svijetle note bijelog drveća i cedra, zajedno sa dubokim ambroxom, označavaju miris sa nepogrešivim karakterom.

WOOD Woman_100ml_pack

LINIJA ZA NJEGU TIJELA I KUPANJE
Novi mirisi zaokružuju liniju sa ekskluzivnim proizvodima za njegu tijela i kupanje. Gel za kupanje i tuširanje, balzam za poslije brijanja i deo u stiku za muškarce; gel za kupanje i tuširanje i losion za tijelo za žene. Hidratantni i hranjivi proizvodi za dnevnu njegu tijela; ekskluzivna linija za njegu tijela i kupanje by Dsquared2 ostavlja kožu sa trenutnim i dugotrajnim ugodnim osjećajem i svježinom.

KAMPANJA
Suptilna igra između moći i zavođenja postavlja scenu za kampanju novih WOOD mirisa. Kreirana by Mert & Marcus sa kreativnim direktorima Dean i Dan Catenom, u kampanji se pojavlkjuje model Anna Ewers i Julian Schneider. Oni postaju savršeno upleteni u vrtlog gibanja koji prikazuje strastvena, energična i dinamična tijela. Susreću se i sudaraju u igri senzualnih i intenzivnih pogleda.

5Z4A8880

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo