Promo

Nakon tulumarenja slijedi detoks! Osvježite se, podijelite svoj #instadetox ritual i osvojite godišnju zalihu Pure Clay maski.

30/11/-0001

Nakon neprespavanih noći, party make up-a i hedonističkog pretjerivanja u svakom pogladu, najbolje što možete napraviti za svoje tijelo i duh je - opuštajuća detoksifikacija, koja nam daje novu energiju i svježiji izgled, opušta, čisti od toksina i hidratizira. L’Oréal Paris laboratoriji napravili su moćan spoj tri gline - Kaolin, Montmorilonit i Rasul, koji u kombinaciji sa specijalnim prirodnim sastojcima u obliku maske osigurava čišću, ljepšu i blistaviju kožu.

L’Oréal Paris Pure Clay

Stres, boravak u zatvorenom i sve  brži tempo života ostavljaju tragove na našoj koži, zbog čega joj je potrebna posebna njega i dubinsko čišćenje. Mislite na svoju kožu već danas i to će vam se dugoročno isplatititi – imat ćete blistavu, nježnu i elastičnu kožu lica, što je najvažnije za dobar prvi dojam. 

Dovoljno je da svaku večer prije spavanja prošećete na svježem zraku, češće se hidratizirate laganim biljnim čajevima ili vodom te povremeno - dva do tri puta tjedno - koristite masku od gline koja umiruje i pročišćava kožu te apsorbira višak sebuma. A nema jednostavnijeg detoks trenutka od #instadetox rituala i nanošenja maske, samo nanesete tanak sloj na čistu kožu cijelog lica, izbjegavajući područje oko očiju i usnica te ostavite da se djeluje 5 do 10 minuta, zatim uklonite vlažnim ručnikom ili toplom vodom. Jednostavno, zar ne?Ovisno o tipu kože i efektu koji želite postići odaberite najbolju masku.

Cosmopolitan.hr

Novo