Najzabavnija zaštita od sunca koja miriše na breskve

21/05/2015

Linija Ideal Soleil predstavlja učinkovitu zaštitu za osjetljivu dječju kožu s ugodnim teksturama za jednostavno i brzo nanošenje. A voljet će je i malo "odraslija djeca"

Ove godine Vichy preporuča inovativan proizvod toliko zabavan da ga djeca uz nadzor roditelja žele nanositi sama, uz jednako učinkovitu zaštitu da roditelji mogu biti mirni: revolucionarna Ideal Soleil super pjena za djecu SPF 50 pruža visoku zaštitu uz učinkovitu vodootpornost za ubrzane dječje dane. Inovativna tekstura boje breskve i slatkog mirisa lagana je i nježna te je posebno prilagođena osjetljivoj koži djece.

Dječja je koža osjetljivija od odrasle na UV-zrake, jer je njen pigmentni sustav nezreo sve do puberteta. Većina roditelja smatra da dobro štiti svoju djecu zaštitnom kremom, a skoro svaki drugi roditelj kaže da je njegovo dijete već imalo opeklinu od sunca. Sve je to posljedica ponekad rizičnog ponašanja na suncu, poput dužeg izlaganja od 3 sata dnevno, izlaganja u vrijeme kad je sunce najjače – između 11 i 16 h, ali i kvalitete nanošenja proizvoda za zaštitu od sunca koja nije uvijek optimalna.

Roditeljima ponekad nije jednostavno ispravno nanijeti proizvod na djecu koja nestrpljivo čekaju na igru i kupanje. Izuzetno je važno obratiti pozornost na zaštitu prekomjerno izloženih dijelova tijela poput lica, nosa, ramena, ruku i leđa, kao i često zaboravljene dijelove poput nadlanica, unutrašnjost šaka, stražnja strana koljena i stopala. Vichy ove godine preporuča učinkovitu i inovativnu zaštitu gdje nanošenje postaje ugodna igra i postupno dovodi do djetetove autonomije:

y

SUPER PJENA ZA DJECU - VISOKA ZAŠTITA OD SUNCA SPF 50 Patentirani sustav filtera protiv UVB te kratkih i dugih UVA-zraka pruža optimalnu i učinkovitu zaštitu za ubrzane dječje dane. Otporna na vodu i pijesak, Ideal Soleil pjena u spreju posebno je prilagođena osjetljivoj dječjoj koži. Lagana i nježna tekstura jednostavna je i zabavna te omogućuje izuzetnu mekoću pri samom nanošenju. Prozračna je poput kreme, obojena poput sladoleda, mirisna poput bombona kako bi u djeci probudila želju da se zaštite kao i odrasli. Boja breskve korisna je i zaigrana u isto vrijeme, jer su preskočene zone uočljive. Sočna boja pjene nestaje nakon nanošenja te sadrži sladak i voćni miris. Proizvod je primjeren za djecu od 6 do 12 godina te je ispitan pod pedijatrijskim nadzorom, ne sadrži paraben i hipoalergen je. Informativna preporučena i neobvezujuća cijena super pjene 144,46 HRK

NANOŠENJE SUPER PJENE ZA SAMOSTALNU DJECU GODINA 6+
Samostalnost djeteta vrlo je važna u našem društvu i sve joj se ranije pristupa. Mala djeca vrlo rano preuzimaju kontrolu, stvaraju vlastite ukuse i žele se ponašati kao odrasli. Ova se autonomija stječe učenjem, eksperimentiranjem, no unutar sigurnosnih roditeljskih okvira. Ideal Soleil super pjena za djecu svakako je unutar tih normi: savršen je pomoćnik učenja djece pametnom ponašanju na suncu, zaštite samih sebe, a istovremeno gradnji vlastitih ukusa na zabavan i njima primjeren način, pod budnim nadzorom roditelja.

LINIJA IDEAL SOLEIL ZA OSJETLJIVU DJEČJU KOŽU NA SUNCU
Linija Ideal Soleil pruža visoku zaštitu za osjetljivu dječju kožu izloženu suncu te sadrži ugodne teksture za jednostavno i brzo nanošenje za bezbrižnu igru na suncu. Linija se sastoji od Nježnog dječjeg mlijeka SPF 50, nježnog dječjeg spreja SPF 50+ te super pjene za djecu SPF 50. Svi proizvodi su primjereni za lice i tijelo te su prilagođena osjetljivoj dječjoj koži.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo