ROSAL i Cosmo vam daruju: 300 seksi planera

21/03/2011

Odgovorite na tri kratka pitanja i osvojite seksi planer. Prvih 300 sretnica osvaja Little Purple Book. Igra traje do 17. travnja

d

U životu svake Cosmo djevojke postoje dani kada želi biti kraljica partyja, ali i oni kada bi najradije ostala doma ili u društvu prijateljica pijuckala čaj s cimetom i gledala romantične filmove. ROSAL LipBalm kao da je skrivećki zavirio u dnevnike i planere te otkrio tajne djevojačke želje. A one se mogu sažeti u 12 novih ROSAL LipBalm proizvoda koji su osvježeni veselim vizualima i zvučnim nazivima proizvoda.

s1. Za dane kada želite prirodni look preporučujemo SO NATURAL s prirodnim uljem avokada, s vitaminima A i E, koji u zimskim danima njeguje i štiti usne.

 

 

 

32. A za povratak u grad i urbane djevojke koje žele visoki sjaj i baršunasto lijepe prirodne usne tu je URBAN BABY.

 

 

 

d3. Hedonistice će zasigurno cijeniti MILK&HONEY s toplom aromom meda i mlijeka te vitaminima A i E.

 

 

 

d

4. Za dane nakon partyja, kada vam je tijelo lagano dehidrirano, tu je HYDRO CARE koji vašim usnama daje dodatnu vlagu, zdrav izgled i mekoću.

 

 

 

s5. A nježne puse koje sanjaju dečki? Iznenadite ih SENSITIVE dodirom s ekstraktom kamilice koji jača prirodnu otpornost vrlo osjetljivih usana.

 

 

 

d6. Dok će ljubiteljice ružičastih nijansi u svoj planer napisati: Nikamo bez PINK KISSA koji će usnama podariti senzualnu ružičastu boju i blistav sjaj, zaštitu od isušivanja, njegu i hidrataciju.

 

 

 

s7. Ok, želite biti najljepši i sve oko sebe obasjati ljepotom? PRETTY GIRL usnama daruje satenski sjaj i neodoljivu aromu šumske jagode.

 

 

 

d8. No, to nipošto nije dovoljno! Postoje i trenuci kada kažete: Ovo je moj dan. Bit ću mirisna i neodoljiva i svi će se okretati za mnom. CHERRY LADY s ugodnom aromom divlje višnje ispunit će vašu želju.

 

 

d9. Ok, imate sve! I vau izgled i dečka, sada samo trebate biti realni i zahtijevati nemoguće? Recimo da se ostvare svi vaši snovi? Kako? Uz BLUEBERRY DREAM koji će vašim usnicama podariti miris borovnice koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

 

s10. Ok, uvijek to može veće, sjajnije, senzualnije, a za takve slučajeve pomaže samo INSTANT VOLUME, zahvaljujući kojem će usne Angeline Jolie u usporedbi s vašim postati sasvim prosječne:)

 

 

 

s

11. I za kraj, uvijek dođe dan kada trebate proslaviti prvi poljubac, prvi SMS ili, zašto ne, prosidbu, a ništa vam nije dovoljno sjajno? SHINE ON ME podarit će vam savršenu mekoću i biserni sjaj. Znate kako se kaže - "Nije zlato sve što sja, nešto je i vaš Rosal."

 

 

311. Ostatak znate. Živjeli ste dugo i sretno, a crvena na usnicama stalno vas je podsjećala na strast koja traje od prvog dana. Što još reći, nego RED PASSION - usnama daje senzualan sjaj, zavodljiv izgled, a prirodni sastojci sprečavaju isušivanje kože.

 

 

 

A SADA RIJEŠITE MINI KVIZ I OSVOJITE LITTLE PURPLE BOOK

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo