NAGRADNA IGRA: Make up oružje Cosmo zavodnice

16/01/2013

Hej, cure, odajte nam svoje tajne trikove kako se našminkati za prvi dejt i sve pred sobom oboriti s nogu, a mi ćemo vas za Valentinovo nagraditi super moćnim Avonovim make upom za zavođenje

s

 

Za super seksi makenkenku Irinu Shayk, koja je krasila prosinačko izdanje Cosmopolitana, znamo što koristi. Dovoljno je da prije izlaska na dejt posegne za Avonovom maskarom Super Drama koja će joj za nekoliko sekundi podariti dramatičan volumen i spektakularnu dužinu, a na usne stavi jednu od 24 nijasne ruža Super Kiss i svi dečki padaju ko kruške..

A vi? Kako izgleda vaša dobitna make up kombinacija za zavođenje? Mislite li da dečke više pali glamurozni look i i maksima “ničeg ne može biti previše” kakvu njeguje Lana Del Rey, ubitačni seksepil Rihanne, prirodni make up Jessice Biel, francuski šik Emme Watson ili make up fine školarke Taylor Swift?

Pozivamo sve šminkerice, solerice, zaljubljene i one koje će to za nekoliko dana postati da odlože svoje oružje i prezentiraju svoje make up tajne i trikove na našu mejl adresu cosmopolitan@cosmopolitan.hr. Kako će to učiniti, ovisi o vašoj mašti. Možete poslati scene iz omiljenog filma, fotografiju svoje najbolje prijateljice koja se zna vrhunski našminkati, snimiti kratki video u kojem ćete prikazati sve korake nužne za pretvaranje u zavodnicu, videospot, kolaž, ručno nacrtanu i skeniranu skicu, malu priču u kojoj ćete detaljno iznijeti svoje tehnike, polaroide...

d 

Tri najbolja rada po izboru Cosmova stručna žirija osvajaju Avonov super paket SET ZAVODNICA koji čine tri ruža, Super Drama maskara, sjenilo, baza za sjenilo, olovka za oči. A s obzirom na to da je Valentinovo blizu, odlučili smo vas dobro naoružati te podijeliti još 10 utješnih nagrada - ruževa Super Kiss. 

Požurite sa svojim radovima jer igra traje do 12. veljače


 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj