Mikeda Active Collagen 5000

13/09/2019

Mikeda Active Collagen 5000 ove je godine nominiran u kategoriji BEAUTY DODACI PREHRANI natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2019!

Inovativni anti-age Mikeda® napitak pridružuje se svjetskom trendu nutritivnog pristupa pomlađivanju kože, a zbog svog jedinstvenog sastava daje sigurne rezultate u borbi protiv bora.

MIKEDA


Važnost kolagena

Izgled kože u najvećoj mjeri ovisi o gustoći i kvaliteti kolagenskih vlakana. Količina kolagena u koži smanjuje se već nakon 30. godine života, a njegova vlakna počinju se fragmentirati, gubeći kvalitetu kolagenske mreže. Količina hijaluronske kiseline također se smanjuje s godinama. Sve to vodi do pojave bora, a koža gubi vlagu i elastič- nost. Čak i ako je genetika na vašoj strani i ako se čvrsto držite rutine u njezi kože, nakon 30. godine prepušteni ste na milost i nemilost gubitku kolagena, i to na alarmantnoj razini od 1,5 posto godišnje. Brojna istraživanja pokazala su da određe- ni nutrijenti mogu dati značajan doprinos zdravlju kože. Često nazivana rješenjem za “ljepotu koja dolazi iznutra”, nutrikozmetika predstavlja dodatke prehrani koji djeluju upravo iznutra, podupirući strukturu kože.

Mikeda Active Collagen 5000

Mikeda® anti-age napitak sadrži sedam ključnih aktivnih sastojaka za vidljivo poboljšanje strukture, elastičnosti i čvrstoće kože: biološki aktivan hidrolizirani kolagen Peptan®, Beauty Shield Complex s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 te cink i vitamine u optimalnom omjeru. Jedinstvena sinergija sastojaka učinkovito povećava razinu kolagena u koži te aktivno pridonosi smanjenju bora, hidrata- ciji, napetosti i elastičnosti kože te blistavoj kosi i noktima. Vitamin C pridonosi normalnom stvaranju kolagena u koži, a s vitaminima B2 i E te cinkom, i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Cink pridonosi održa- vanju normalne kože, kose i noktiju.


Zašto napitak?

Količina kolagena u svakoj bočici Mikeda® Active Collagena 5000 i do 30 je puta ve- ća nego u tableti ili kapsuli. Tekući oblik osigurava bržu i potpuniju apsorpciju te snažniji učinak. Nakon unosa tekućeg napitka, više od 90 posto bioaktivnih peptida kolagena apsorbira se iz probavnog sustava, što rezultira znatnim porastom koncentracije peptida kolagena u krvi u roku od jednog sata te njihovom akumulacijom u koži, gdje se zadržavaju i do dva tjedna. Peptidi kolagena stimuliraju stvaranje novog kolagena, elastina te hijaluronske kiseline. Na ovaj se način postižu trajniji rezultati te se odgađaju znakovi starenja.


Koje učinke možete očekivati?

Prema rezultatima istraživanja, nakon upotrebe Mikeda® Active Collagena 5000 koža je vidljivo restrukturirana već nakon četiri tjedna primjene, smanjena je vidljivost bora, koža je hidratizirana te poboljšane kvalitete i strukture.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji BEAUTY DODACI PREHRANI.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj