Margot Robbie: nova esencija

27/08/2019

Objavljen je novi spot za Gabrielle Chanel Essence u režiji slavnog fotografa Nicka Knighta.

Chanel nam predstavlja premijerno novu reklamnu kampanju za Gabrielle Chanel Essence—novi parfem koji u hrvatske i svjetske parfumerije stiže 1. rujna—sa Margot Robbie u glavnoj ulozi. U režiji legendarnog fotografa Nicka Knighta, za Oskare nominirana zvijezda Tarantinovog filma “Bilo jednom u Hollywoodu”, Margot Robbie u spotu nastupa ispred goleme bijelo-zlatne pozadine koja na simboličan način dočarava atmosferu novog mirisa koji se opisuje kao “solarni”, kreiran oko 4 bijela cvijeta—tuberoze, jasmina, cvijeta naranče i cvijeta ylang-ylang. Prelijepa Margot Robbie u centru je pažnje, u vihoru velikih zlatnih i bijelih velova, rasplesana u ritmu Beyoncé pjesme Halo.

MARGOT ROBBIE 2

Alegorija blistave ženstvenosti, nova kampanja za parfem Gabrielle Chanel Essence je nastavak priče započete 2017. s parfemom Gabrielle Chanel, koji evocira životni put i karakter  Gabrielle Chanel, legendarne dizajnerice koja se cijeli život borila protiv diktata društva, pionirka svog vremena koja je odabrala teži životni put koji se sjajno dočarava rečenicom koju je zapisao Paul Morand u knjizi The Allure of Chanel: “I decided who I wanted to be, and that is who I am” (odlučila sam tko ću biti, i to sam postala).

MARGOT ROBBIE 1

Jednako solarna i buntovnička, video spot prati i foto-kampanja, također u režiji Nicka Knighta, čija je sofisticirana estetika idealna za Gabrielle Chanel Essence.

MARGOT ROBBIE 3

Reklamni spot pogledajte ovdje, a parfem isprobajte u svim Chanel parfumerija od 1. rujna 2019.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj