Ljepotom do poslovnog uspjeha

09/11/2011

Dokazano je da su ljudi s boljim izgledom uspješniji u poslu. Na estetske se zahvate zbog toga odlučuje sve više muškaraca i žena različitih zanimanja, što su nam potvrdili i u Poliklinici Bilić Vision. Estetska kirurgija odavno nije rezervirana samo za glumačke i pjevačke zvijezde

johnny Depp

Mladolikost se može sačuvati, a borba sa znakovima starenja sve je uspješnija. Važan doprinos tome su jednostavni, a iznimno učinkoviti estetski zahvati. Ono što je najtraženije, ističu u Poliklinici Bilić Vision, su korektivne operacije vjeđa i uklanjanje bora korištenjem kožnih punila.

Kožna punila ili dermofileri ubrizgavaju se u bore i nabore na dijelovima lica kojima osoba nije zadovoljna. Pomoću njih poboljšava se elastičnost kože te se dobiva ljepši i svježiji izgled. Brazde između nosa i usana ili sitne bore oko očiju zbog kojih ste nezadovoljni nestaju upotrebom dermofilera jer popunjavanjem obraza i usana ti dijelovi lica dobivaju volumen karakterističan za mladenačku ljepotu. U Poliklinici Bilić Vision u tu svrhu najčešće koriste hijaluronsku kiselinu jer se ona prirodno stvara u tijelu pa se s vremenom i razgrađuje bez ikakvih nuspojava.

Najpopularniji oblik liječenja dubokih bora koji licu vraća mladenački izgled i elastičnost kože u ovom trenutku su injekcije botoksa. Rezultati tog tretmana vidljivi su već nakon tjedan dana. Vrhunski liječnici u Poliklinici Bilić Vision pazit će da lice nakon tretmana ne izgleda "smrznuto". Efekt traje četiri mjeseca nakon čega se tvar postupno razgrađuje. Zbog toga se pacijenti odlučuju pristupiti tretmanu dva ili tri puta godišnje.

Estetski kirurški zahvat kojim se uklanja višak kože i masnog tkiva s vjeđa, blefaroplastika, bezbolna je operacija tijekom koje se mogu operirati sve četiri vjeđe ili samo dvije gornje, odnosno dvije donje. Rezultati su vidljivi nekoliko tjedana nakon operacije, no za najbolji rezultat treba pričekati nekoliko mjeseci. Dodatno veseli činjenica da se mladolikost nakon ovog zahvata zadržava godinama ili čak cijeli život.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj