Lancôme Monsieur Big

09/09/2018

Lancôme Monsieur Big maskara ove je godine nominirana u kategoriji MAKE-UP / MASKARA natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

NEVJEROJATAN UČINAK, MAKSIMALAN OSJEĆAJ UGODE

DUGOTRAJAN UČINAK XXL TREPAVICA U SAMO JEDNOM POTEZU
Monsieur Big, najnoviji dragulj u Lancômeovoj kolekciji maskara za oči, pravi je sinonim za eksces! „Neobuzdana snaga i elegancija zapisani su u mojim genima. U tome nema ništa čudno, stvoren sam za kreiranje XXL trepavica.” U čemu je tajna ovog proizvoda? U kombinaciji valovite četkice i formule koja u trenu povećava volumen.

LANCOME_MBIG_MASCARA_COMPO

 

BIG – NOVA NIJANSA CRNE
Monsieur Big također je i pravi profesionalac za kreiranje lookova s trepavicama crnim poput ugljena, zahvaljujući formuli obogaćenoj intenzivnim pigmentima koji hvataju i odražavaju svjetlost… Stoga ne čudi što je 92% korisnica izjavilo da je boja maskare nevjerojatno crna*. Evo što Monsieur Big kaže o tome: „Morate me isprobati i sve će vam biti jasno....” BIG donosi dosad neviđenu nijansu crne!

LANCOME_MBIG_3LOOKS_NIGHTOUT_0873


TAYLOR HILL I MONSIEUR BIG: SAVRŠENI PAR

„Otkad nas je Lancôme upoznao, postali smo nerazdvojni”, izjavio je Monsieur Big. Za Amerikanku Taylor Hill, Lancômeovu ambasadoricu i model za koji se otimaju poznati dizajneri, to je bila ljubav na prvi pogled:
savršeni par!

MONSIEUR_BIG_NM_1BIS_HD150217[2]

Big beauty look Taylor Hill s iznimno dugim trepavicama crnim poput ugljena i savršeno oblikovanim obrvama te daškom highlightera uhvaćen je kroz objektiv fotoaparata na snimanju za Lancôme.

03614271682369_MONSIEUR_BIG_MASCARA_BLACK

*Ispitivanje sklonosti potrošača u laboratorijskim uvjetima (110 ispitanica između 19 i 35 godina).

 

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj