Lady Gaga lansirala web za svoj make-up

10/01/2019

Čini se da ide stopama Rihanne!

Godina 2018. bila je udarna za Gagu. Izašao joj je prvi film A Star is Born, nominirana je za Grammy Awards za pjesmu Shallow, a upravo počinju i njezini Enigma nastupi u Las Vegasu. I baš kad smo mislili da je to sve, gaga-manija se nastavlja u obliku jedne misteriozne web-stranice po nazivu "Haus Beauty".

haus beauty

Zasada na web-stranici nema sadržaja (osim što se možete registrirati svojom e-mail adresom ako želite primati "newsletter"), no čini se da Gaga definitivno ide Rihanninim stopama, koja je lansirala svoj popularni make-up Fenty Beauty 2017.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Glasine o njezinoj make-up liniji počele su ove godine, u veljači, kada je Gaga registrirala "Haus Beauty", firmu čija je djelatnost make-up, njega lica, i parfemi, a ime "Haus Beauty" nije novo. Njezini najveći fanovi sigurno se sjećaju njezinog prvog parfema, koji je lansiran 2012., na čijoj je ambalaži i na reklamnoj kampanji pisalo "Gaga's Haus Laboratories".

Ako je Haus Beauty doista ono što mislimo da jest, gaga će se pridružiti svojim kolegicama koje su također lansirale svoje make-up-linije, kao što su Jessica Alba i Honest Beauty, Drew Barrymore i Flower Beauty, Jennifer Lopez i Inglot collection, i naravno Kylie Jenner i Kylie Cosmetics, te Kim Kardashian i njezin KKW Beauty.

Jedva čekamo!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo