L'Oréal Professionnel Inoa: boja za kosu bez amonijaka

12/09/2016

Boja za kosu koja ODS tehnologijom poštuje kosu, pruža joj postojanost i sjaj, te prekriva do 100% sijede kose

L'Oréal Professionnel Inoa je boja za kosu bez amonijaka. Svojom ODS tehnologijom koja optimalno poštuje kosu, pruža joj postojanost i sjaj, te prekriva do 100% sijede kose. ODS (Oil Delivery System) tehnologija je sustav na bazi ulja koji maksimizira učinkovitost bojanja i na taj način pomaže u očuvanju prirodnog zaštitnog sloja kose. Široka paleta nijansi omogućit će svakoj ženi da pronađe svoju Inoa boju.

Camille ROWE-POURCHERESSE je zaštitno lice L’Oréal Professionnel nove linije INOA BLOND RESIST, boje bez amonijaka koja ostaje vjerna ženi i koja daje odgovor na potrebe i želje najzahtjevnijih plavuša. Zaboravite blond nijanse koje brzo blijede. Vaš frizer može stvoriti blond nijansu koja će vam biti vjerna.

Inoa boje dostupne su isključivo u L'Oréal Professionnel frizerskim salonima. Informativna cijena usluge bojanja kose Inoa bojom od 170-230 kn. 

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Inoa


5 RAZLOGA ZAŠTO JE POTREBNO POSJETITI FRIZERSKI SALON KAKO BISTE IMALI SAVRŠENU BOJU KOJA ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA

1. Razgovor. Prvih nekoliko minuta u salonu su najvažnije. U tom trenu će kolorist postaviti preciznu i točnu dijagnozu na temelju koje će vam predložiti nijansu koja najbolje odgovara stanju vaše kose i njezinoj prošlosti.

2. Osigurava boju koja vam savršeno odgovara. Zahvaljujući savršenom poznavanju kolorimetrije, kolorist je jedina osoba koja može, ukoliko je potrebno, pomiješati dvije ili tri nijanse za dobivanje još hrabrijeg učinka. Rezultat je besprijekorna boja.

3. Poštuje sklad boja. Prije nanošenja boje, kolorist će se pobrinuti da uskladi boju sa tonom kože, bojom očiju i make-upom koji koristite, ali će uzeti u obzir i vaš stil oblačenja, te frizuru koju imate ili želite.

4. Isprobane i testirane tehnike. Precizne tehnike nanošenja, pedantne i brze, ključ su savršene boje.

5. Predviđanje budućnosti. Zato što je važno prije bojenja pokušati razmotriti što ćete vi željeti napraviti sa svojom kosom u narednih nekoliko mjeseci.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj