Kozmetički trikovi za Oscara

14/02/2011

Nema zvijezde čije ozareno lice nije besprijekorno na crvenom tepihu, a Nicola Joss zna i zašto. Ova kozmetičarka radila je s nekim od najpoznatijih glumica Hollywooda kao što su Scarlett Johansson, Hilary Swank i Gwyneth Paltrow, a neke od svojih tajni otkrila je u kratkom intervjuu.

super nokti

 

Koji je najbolji kozmetički tretman tik prije pojavljivanja na nekom društvenom događaju?

Masaža koja tonira, ali istodobno i učvršćuje mišiće lica. Ipak mora se pripaziti da koža izgleda svježe, podatno i da jednostavno blista.

Postoje li neki trikovi koje svaka žena može samo napraviti kako bi joj koža izgledala prekrasno?

Treba redovito koristiti hidratantne kreme, ali nemojte ih samo nanositi na kožu, nego ih umasirajte kako bi što bolje i dulje djelovale. Lice masirajte malim kružnim pokretima koji započinju na sredini obraza i kreću se ravnomjerno dolje-gore i lijevo-desno. Osim što ćete nahraniti kožu, riješit ćete se i stresa, a masaža vilice i jagodica otvorit će vam lice i reducirati nastajanje dubokih bora koje često nastaju zbog stresa i napetosti.

Što je najbolje što jedna djevojka može napraviti prije nekog posebnog događaja?

Pijte puno vode i pokušajte blago poprskati kožu laganim tonikom kako bi hidratizirali i gornje slojeve kože. Otiđite u krevet rano, ali ne prerano jer previše sna može rezultirati natečenim očima. Izbjegnite teške noćne kreme i ako stignete, masirajte lice 15 minuta prije spavanja.

 

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo