Koja smo beauty pitanja najčešće googlali u 2016.?

19/12/2016

Izgleda da još uvijek pokušavamo usavršiti osnove.

Pokušali smo sami odgovoriti na ovo pitanje prije nego smo pročitali ovogodišnje statistike i to uvjereni da ćemo pogoditi. Definitivno smo najviše googlali neki Kylie look zar ne? Zar ne?!

Pa, iako je pomalo ironično što nas je ovaj odgovor toliko iznenadio, budući da smo mi bili ti koji smo ga očito toliko upisivali u tražilicu, najgooglanije beauty pitanje u 2016. godini bilo je...

Bubnjevi, molim...

„Kako napraviti riblju kost?“Slažemo se, ova „old but gold“ frizura zahtjeva dobru tehniku, a čini se da doista nismo jedini koji još uvijek ne shvaćamo kako to onim curama na Instagramu i Tumblru tako uspijeva.

Da bi stvar bila još bolja (ili gora?), top 10 nije dostigao nijedan od svih onih šarenih duga i jednoroga koji su ovu godinu praktički obilježili svojim bojama i šljokicama. Izgleda da je većina nas još uvijek na onim klasičnim i još uvijek najpotrebnijim osnovama.

Zanima vas koja su ostala pitanja? Pa krenimo:

1. Kako napraviti riblju kost?
2. Kako da nam kosa raste brže?
3. Kako oblikovati obrve?
4. Kako zakovrčati kosu?
5. Kako ukloniti gel s noktiju?
6. Kako čistiti četkice za make up?
7. Kako nanijeti korektor?
8. Kako se riješiti podočnjaka?
9. Kako popuniti obrve?
10. Što je balayage?

Iskreno, ovo zadnje nas uopće nije iznenadilo. Sve nam se nešto čini da je balayage jedna od onih stvari za koju svi tvrde da znaju što je, ali nitko to zapravo ne bi znao dobro objasniti. Dobro, možda naše frizerke.

A kad smo kod super popularnih trendova ove godine...

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo