Kakva je to maskara koja košta manje od 30 kuna za kojom luduju beauty-ovisnice?

18/12/2017

Mascara je možda najvažniji kozmetički proizvod svih beauty-ovisnica. Neke produljuju trepavice, a druge daju volumen. No, ako želimo oboje, moramo li nužno platiti troznamenkastu cijenu?

Kada je riječ o maskarama, želimo sve. Efekt produljivanja, lijep volumen, maksimalnu pokrivenost i lijepo pakiranje. Drugim riječima, želimo idealnu maskaru!

Lash Princess maskara je za kojom luduju inernatistice. Jer, idealnu maskaru teško je naći isto kao što je teško naći idealne štikle: one koje izgledaju sjajno, a udobne su kao papuče. Takve štikle su zapravo - Sveti Gral!

Već neko vrijeme, korisnici Reddita kunu se u maskaru Lash Princess branda Essence. Oni koji su je isprobali, odmah su je prisvojili. Kao i njezinu cijenu, koja je (drumroll!) 28,90 kn!

SAVRŠENA MASKARA POSTOJI I KOŠTA MANJE OD 30 KUNA

Zašto Lash Princess zavodi Reddit korisnice?

Čini se da Lash Princess ispunjava sve kriterije. Četkica za maskaru je dugačka, i može u jednom potezu prekriti veliki broj trepavica. Tekstura je vrlo ugodna, ni previše tekuća niti previše suha, i ne ostavlja efekt zgrušanih trepavica, kažu korisnice Reddita.

SAVRŠENA MASKARA POSTOJI I KOŠTA MANJE OD 30 KUNAI bonus: ovaj brend ne testira na životinjama! Maskara Lash Princess također će donijeti volumen, bez otežavanja trepavica, duljine, a i lagano uviti trepavice kako bi otvorili oči”. To bi trebalo usrećiti sve one koji su ovisni o makeupu, a vaš tekući račun će vam biti zahvalan!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj