Kako je to imati dečka s brodom?

06/02/2020

Imamo sve detalje!

Da imam “ono nešto” za pomorce, počela sam primjećivati prije pet godina na tečaju jedrenja koji je vodio dubrovački kapetan koji bi definitivno mogao biti izgubljeni član obitelji Hemsworth. Sada živim na jednom jadranskom otoku među morem frajera koji praktički žive na svojim brodovima. Zato želim vjerovati da sam dovoljno kvalificirana da ti, ako i sama želiš upecati svog moreplovca, rasčistimo nekoliko stvari:


ZA

On ima brod!

Zamisli sve one noći maženja pod zvjezdanim nebom i dane plovljenja prema horizontu uz pratnju dupina.

Usred mora je najintimnije.

Daleko od Instagrama i Netflixa jedino što imate je jedno drugo. Ima li savršenijeg mjesta za one dubokoumne razgovore?

On želi vezu.

Kapetan nije ništa bez prvog časnika. Štoviše, na stranicama za pronalazak posada postoje cijele sekcije posvećene isključivo dejtingu.

On je kralj romantike.

Jedne me večeri moj Dubrovčanin odveo na udaljeni otok kako bih vidjeli sredozemnu medvjedicu. Može li romantičnije?

horizon-0493408784


PROTIV

On ima brod.

Ispostavilo se da je ta superjahta o kojoj sanjaš zapravo polupotopljena olupina u sumnjivoj marini. No ne brini se, bit će to prekrasan brod čim nabavi 70.000 kuna.

Nema osobnog prostora.

Doslovno nema prostora za dramu (ili privatnost). Ako se ispostavi da se baš i ne slažete, poželjet ćeš plivati do obale.

Ali to možda i nije veza iz (tvojih) snova.

I moderni mornari mogu biti agresivni. Primjerice, moja je frendica ostavila svog “kapetana” nakon što se njihova komunikacija svela na njegovo izvikivanje naredbi.

Romantika nije rezervirana samo za tebe.

Uskoro sam doznala da ga je kod kuće čekala njegova prava djevojka, a još je jednu upoznao dok je jedrio. Uf!

BOATMAN-0467753893


MORSKE LJUBAVNE PRIČE

Možda nisu uvijek najljepše, ali svakako ih nećeš zaboraviti:

“Jutro je počelo glasnim uzdasima i strastvenim poljupcimana skrivenom dijelu palube. Činilo se kao da smo pronašli savršeno mjesto udaljeno od stvarnosti i nismo se morali zamarati time jesmo li previše glasni. Nekoliko minuta kasnije magla je nestala i shvatili smo da smo cijelo vrijeme bili okruženi ribarskim brodovima kojima smo priredili itekakvu predstavu!” —Lena, 26

“Dečko i ja odlučili smo uživati u ručku na brodu, ali kombinacija hrane i laganog ljuljanja definitivno mi nije sjela. Budući da je brod bio previše malen da bi imao WC, jedino što mi je preostalo bilo je skočiti u vodu. Ono što nisam očekivala bile su stotine riba koje su me okružile pokušavajući pojesti ono što sam upravo izbacila iz sebe!” —Marina, 29 “Moj bivši dečko radio je na jahti Richarda Bransona. Jedne večeri izišla sam s posadom i popila previše ruma pa su me odveli na brod kako bih prespavala u jednoj od kabina. Ispostavilo se da je to bila kabina Sir Richarda čije me panično vikanje razbudilo u sekundi.” —Ivana, 31

horizont-0496076374

“Dok smo djevojka i ja plovili, otišla je u posjet susjednom brodu. Kada sam krenuo po nju gumenim čamcem, zatekao sam je usred oralnog seksa s kapetanom. Vratio sam se na naš brod, izbacio sve njezine stvari u more i krenuo u zalazak sunca - bez nje.” —Davor, 30

Cosmopolitan redakcija

Novo

Komentiraj