Jeste li čuli za ZZ kremu?

30/09/2014

Vrijeme je za još malo abecednih beauty lekcija...

Čuli ste za BB kremu i vjerojatno ju imate i redovno koristite. Čuli ste sigurno i za CC kremu, kao i za DD (ako slučajno niste, ovdje imate sve o tome). No jeste li čuli za ZZ kremu, posljednju inovaciju u svijetu ljepote?

ZZ krema ili punog imena Zit Zapper je podloga bez silikona koja je namijenjena svima s problematičnom kožom i kožom sklonom aknama. I zapravo nam nije jasno zašto je se nitko nije sjetio ranije.Budući da su akne jedan od najučestalijih problema kože, potpuno je jasno zbog čega je toliko bitno baviti se upravo ovim problemom. Kada se akna pojavi na našem licu, brojnim proizvodima i šminkom ju nastojimo sakriti, no što ju više 'gušimo' brojnim proizvodima, to stanje zapravo postaje sve gore.

I upravo je zbog toga ZZ krema genijalno rješenje - ona ne sadrži silikon koji zatvara pore pa preventivno djeluje na pojavu akni. Savršeno prirasta uz kožu i još k tome ostavlja mat finiš kako ne biste djelovali masno i sjajno. Još samo da stigne i na naše tržište...Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj