Jelena Rozga nova je ambasadorica Garnier Color Naturals

27/05/2015

Jelena Rozga ambasadorica je boje za kosu Garnier Color Naturals i to u 9 zemalja istočne Europe. Njen talent, ljepota i karizma inspiracija su ženama diljem regije, a upravo Garnier je taj koji godinama inspirira žene u pronalasku željene boje za kosu...

Omiljena među svim generacijama diljem regije, prepoznatljive plave kose  i zaraznog osmjeha Jelena se idealno uklopila u viziju branda Garnier kojeg i sama oduvijek koristi  već dugi niz godina. Pepeljasto plava kosa Jelenin je zaštitni znak, i upravo ta nijansa (Color Naturals 111) ona je koju će i sama Jelena promovirati.

Biti dio Garnier obitelji za mene je velika čast na koju sam iznimno ponosna. Zasigurno je ovo jedna od uloga koju ću pamtiti čitav život“ izjavila je Jelena ususret regionalnoj premijeri kampanje.

Vrhunski tim Garnier stručnjaka osmislio je Jelenin besprijekoran izgled koji će cijela regija uskoro vidjeti na malim ekranima i ostalim materijalima.

Garnier Color Naturals je trajna boja za kosu obogaćena s 3 hranjiva ulja: maslina, avokado i karite. Njena kremasta formula prodire duboko u vlas kose i ispunjava je bogatom bojom. Rezultat je svilenkasta i sjajna kosa, a boja je postojana i intenzivna.
Photo credit: Standa Merhout & John Pavlish

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj