Je li zlatna maska za lice tajna ljepote anđelica?

05/12/2016

Svaka anđelica koristila ju je prije početka revije! Just sayin...

Maske za lice su nešto što redovito koristimo, no obično potrošimo nekoliko (desetaka) kuna na jednu masku, a što znači da je maska definitivno proizvod koji si možemo priuštiti koristiti jedan do dva puta tjedno. Osim ako nije riječ o maski brenda Mimi Luzon - Pure 24k Gold Mask, koju su anđelice Victoria's Secreta nosile neposredno prije početka revije.

Znamo da zvuči luksuzno, a službena stranica Mimi Luzon masku opisuje kao proizvod koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju formule protiv bora, obogaćenu zlatnim listićima koji koji omogućuju trenutni učinak zatezanja lica. Sadrži prirodne hidratativne sastojke poput ekstrakta breskve, hijaluronske kiseline i crvenog čaja, a listići zlata su zaslužni za onaj predivni sjaj tijela koji su, između ostaloga, anđelice prošetale pistom.

Inače, jedan set od 3 maske košta 300 dolara, a što znači 100 dolara po jednom tretmanu. Malo skuplje nego što smo navikli, znamo, ali ako ju anđelice koriste, mora se isplatiti, zar ne? Ah, dobro je biti VS anđelica...Photo credit: Instagram

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo