Cosmo i Palette daruju vam novu boju kose!

23/11/2011

Odlučili ste sami kod kuće obojiti kosu? Ništa lakše! Odgovorite na kratki upitnik, saznajte koja boja kose vam najbolje pristaje i osvojite super nagradu. Palette Mousse bojom za kosu nagradit ćemo 15 čitateljica

s

Prvi korak koji trebate napraviti da biste osvojili savršenu boju za kosu - ispunite upitnik na kraju članka i saznajte kojem profilu pripadate te, prema tome, koja vam boja za kosu najviše odgovara, kao i male trikove koji će vam pomoći da vaša nova boja kose izgleda savršeno.

Osnovno pravilo za prirodan izgled kose je odabir boje dva do najviše tri tona svjetlije ili tamnije od prirodne nijanse. Na http://www.palette.com.hr/home/ pronađite jednostavan interaktivni upitnik putem kojeg ćete saznati preporučenu nijansu s obzirom na povijest bojenja vaše kose.

Kada ste otkrili nijansu koja vam najbolje odgovara i nabavili boju, prije nego što se bacite na bojenje pročitajte i pažljivo slijedite upute za upotrebu. Zaštitite primjereno vrat i odjeću ručnikom. Danas je bojenje kose kod kuće vrlo jednostavno jer se na tržištu nalaze proizvodi poput Palette Mousse Color boje za kosu u pjeni koju jednostavno umasirate u kosu kao šampon.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj