Brzo i efikasno do raskošnih valova u kosi

04/08/2017

Ne morate više maštati o njima, mi znamo kako napraviti raskošne valove koje nose Victoria's Secret modeli!

Teško je odrediti tko je tu zapravo kriv, ali mi krivicu svaljujemo na modne revije Victoria’s Secret na kojima su nas anđelice "zarazile" velikim glamuroznim valovima u kosi. XXL vikleri za kosu sjajna su opcija ako želite raskošne kovrče (one koje se njišu kao da su u bestežinskom stanju), ali ako nemate profesionalnog frizera pri ruci, ne treba vam tona kućne frizerske opreme, već samo jedan uređaj. 

CURLS

Vaš najbolji prijatelj neka bude uvijač za kosu. Stručnjaci za kosu kažu kako najbolje rezultate možete postići uvijačima promjera 18-33 milimetra. Na vlažnu kosu, koju ste prosušili ručnikom, nanesite proizvod za volumen. Počevši s prednjim dijelom kose, počnite uvijati pramenove oko uvijača, s tim da svaki pramen držite maksimalno 7 do 10 sekundi.

CURLS

Želite li velike kovrče, omotajte pramenove labavo, a ako želite manje i definiranije, omotajte ih čvrsto prema vrhu uvijača gdje je tanji promjer. Nemojte uvijati preblizu lica, a uvojke ostavite da se ohlade tako što ćete ih pričvrstiti ukosnicama. Kada se uvojci ohlade, iščetkajte ih i fiksirajte lakom za kosu.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo