Avène Cleanance Expert: novost u tretmanu masne kože sklone nepravilnostima i nastanku akne

09/09/2015

Stručnjaci laboratorija Avène koncentrirali su svu svoju stručnost kako bi kreirali novi proizvod u liniji za masnu kožu sklonu nepravilnostima i nastanku akne

Cleanance EXPERT je proizvod s potpuno novim pristupom…nikad prije viđena strategija i ciljano djelovanje na nepravilnosti, uz istovremeno poštivanje fiziologije kože.

Sastav:
Diolényl®* je patentirana inovacija Pierre Fabra, s trostrukim selektivnim djelovanjem. Smanjuje proliferaciju bakterija, smanjuje crvenilo i potiče otklanjanje prištića.

X-PressinTM* pmaže otklanjanju mitesera i izglađuje teksturu kože.

Monolaurin* regulira hiperpodukciju sebuma.

Avène termalna izvorska voda djeluje umirujuće i antiiritacijski.

y

Cleanance EXPERT je kremasta emulzija koja se lako razmazuje te pruža osjećaj ugode i svježine. Brzo se i potpuno upija te ostavlja kožu baršunasto mekom uz završni sloj poput pudera, bez ostataka filma ili osjećaja ljepljivosti. Ovaj galenski pripravak s hidratizirajućim i matirajućim učinkom, svakodnevna je njega lica s nepravilnostima.

Način primjene: Cleanance EXPERT se nanosi ujutro i/ili navečer na lice prethodno očišćeno jednim od Cleanance proizvoda za higijenu. Cleanance EXPERT može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s terapijom protiv akne.

Cosmopolitan.hr

Komentiraj

Novo