Ah, Enrique!

14/01/2013

Španjolskog zavodnika Enriquea Iglesiasa uhvatili smo između snimanja za parfem Azzaro, čije je zaštitno lice, i koncertne turneje na kojoj putuje po svijetu s Jennifer Lopez. Uhvatili smo ga taman nakon snimanja i pitali ga nekoliko mirisnih i nekoliko intimnih pitanja

*

 

Bok, Enrique! Kako si danas? Kakav ti je bio dan? Dobro sam. Ovo snimanje nije bilo jedno od onih 24-satnih mučenja kakva znaju biti, pa sam ok. Volim raditi sa Stevenom Kleinom, jako volim njegove fotografije.

Mi smo čuli da ti voliš nositi parfeme, je li to istina? Istina, volim nositi parfeme jer mislim da će me ljudi zapamtiti, tako ja razmišljam. Mirisi su mi jako važni i ljude oko sebe pamtim po tome kako mirišu pa je važno da i ti mirišeš dobro, zar ne?

Nosiš li uvijek isti parfem? Ili voliš mijenjati? Prošao sam puno parfema. Obično nosim jedan nekoliko godina. Ne mijenjam parfem svaki mjesec, čak ni svake godine. Obično ih nosim po nekoliko godina, ponekad i više.

Kada imaš svjetske turneje, gdje najviše voliš ići? Jako je puno mjesta na koje volim ići. Australija je sjajna, Indija također, Meksiko, Argentina, SAD...

Jesu li tvoje obožavateljice različite u svakoj zemlji? I da i ne. Različite su po tome koliko su glasne na koncertima i, znate, neke su zemlje jednostavno glasnije od drugih. Irkinje su recimo jako glasne. Argentinke su stvarno dobre na koncertima, i to zato što pjevaju s tobom svaku pjesmu, a od toga se naježim (u onom dobrom smislu) kada čujem kako moju pjesmu pjeva cijeli stadion. To je sjajan osjećaj!

Irkinje onda imaju drukčiju energiju od, recimo, Indijki ili Australki? Indijke su stvarno sjajne. Vidite, svaka je zemlja potpuno različita. Irkinje me jako podsjećaju na Španjolke!

Ima li koja pjesma koja bi dobro pasala uz parfem Azzaro Pour Homme koji trenutačno nosiš? Imam jednu koja bi se zvala "You’ve Got the Funk” i mislim da bi baš takva pjesma sjajno dočarala Azzaro. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj