7 novih pudera koji mijenjaju stvari

04/02/2019

Nabolje, naravno.

Može se reći da "ponovno izmišljaju toplu vodu", ali zapravo ponovodno izmišljaju pudere za lice. Moderno doba donosi nam novu generaciju podloga za lice prilagođene suvremenoj ženi koja “točno zna što želi”. No, ovaj puta, kozmetički brendovi ozbiljno su shvatili naše prohtjeve.

Odabrati pravi puder težak je zadatak za žene. Zadatak se ponekad može pretvoriti u noćnu moru. Jer, rezultati pogrešnog izbora su osjećaj zategnutosti na licu, primjetne linije u borama, loša razmazivost, neprimjerena boja, slojevi pudera popunjavaju neravnine na licu (bore, borice, suhe površine, nepravilnosti) itd. Rezultat? Neujednačen izgled.

NOVA GENERACIJA PUDERA

Kozmetički brendovi u zadnjih su nekoliko godina shvatili koliko su se zahtjevi nove generacije promijenili. Za početak, stigao je Instagram, selfie, Facebook, i ostale inovacije modernog društva koje zahtijevaju još sofisticiranije make-up proizvode. Tako su se na tržištu pojavila cijela vojska hibridnih proizvoda za ujednačavanje i usavršavanje tena koji objedinjuju njegu kože i makeup, osiguravajući prekrasan sjaj i hidrataciju. Sjajni primjeri su Lancômeov Skin Feels Good, Teint Idole Ultra Wear Nude (koji nudi veliku postojanost s efektom kao da nemate ništa na licu) te L'Essentiel, novi Guerlainov puder koji radi čuda na licu, kažu oni koji su ga probali. Naime, ovaj novi puder čija se formula temelji na velikom istraživanju koje pokazuje da žene žele besprijekoran ten, ali tako da izgleda prirodno. Žele pokrivenost, ali da im koža pritom slobodno diše, žele rezultate, ali pomoću formula koje poštuju ravnotežu kože.

Donosimo vam, dakle, naših najdražih 7 novih pudera koji su nas oduševili.

 

Guerlain XX L'Essentiel Natural Glow Foundation, 430 kn

 

1. Guerlain L’Essentiel (430 kn) pruža svilenkasto nježnu teksturu s nadogradivim rezultatom i pokrivenost od lagane do srednje a da ne izgubi blistav prirodan sjaj.

GA_MakeUp_2019_Power_Fabric_Balm_5.5_LA203300_3614272424746_RVB_3000

2. Stručnjaci za ten u laboratorijima Giorgio Armani Beauty kreirali su Power Fabric, balzam u jastučiću podlogu za dugo pre­­kri­vanje i osjećaj druge kože. Uskoro stiže u parfumerije Douglas.

3614272449817_Teint_Idole_Ultra_Wear_NUDE_045_Sable_Beige

3. Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude je tekući puder koji ima nemoguću misiju: velika dugotrajnost s efektom kao da nemate make up. Uskoro u parfumerijama.

0.5N_DskForeverMatte_L4_F39_HR

4. Diorov tekući puder Forever (391 kn) dolazi u novoj formuli koja traje na licu do 24 sata, na koži je neprimjetan i njeguje gotovo poput kreme za lice.

baume-essentiel-nouveau-baume-essentiel-transparent-8g.3145891690507

5. Na kozmetičkim forumima doznali smo da Chanel najavljuje novi puder za travanj 2019. U međuvremenu isprobajte Baume Essentiel (340 kn), transparentni stik za tzv. “sculpting”, tj. konturiranje koji lajkamo.

3614271767301_SKIN FEELS GOOD_inter 03N CREAM BEIGE

6. Lancôme Skin Feels Good (267 kn) pripada novoj generaciji hibridnih proizvoda za ujednačavanje i usavršavanje tena koji objedinjuju njegu kože i makeup, osiguravajući prekrasan sjaj i hidrataciju. Osim toga, možete ga nanijeti naslijepo, bez gledanja, i uvijek će dobro izgledati na licu.

GSC SS19 - Sports BB Compact_Light_open_RVB Web_2000px_300dpi copy

7. Šećer na kraju. Shiseido Sports BB Compact kompaktna je BB-krema sa zaštitnim faktorom SPF 50+ koji se na koži pretvara u tekuću teksturu. To je bila dobra vijest. A loša vijest: ovaj novi hibridni puder idealan za ljeto na tržište dolazi tek u proljeće.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo