5 gelova za tuširanje na koje vrijedi spiskati lovu

09/06/2016

Njihova tekstura: božanstvena. Njihov miris: totalni superluksuz. Cosmo redakcija otuširala se u ovih 5 gelova za tuširanje i pod tušem doživjela ekstazu

LUKSUZNI GELOVI ZA TUŠIRANJE 9Chanel Coco Mademoiselle Foaming Shower Gel (280 kn) - Ah, Coco Mademoiselle, jedan od najprodavanijih parfema u hrvatskim parfumerijama odnedavno ima novu, poboljšanu formulu gela za tuširanje koji se iz gela pretvara u gustu pjenu (toliko, da se može koristiti i kao kupka) koja miriše na sicilijanske naranče, jasmin iz Francuske i drvenasti vetiver. Preporuča se za bilokada kada se želite osjećati kao milijun dolara u kadi.

 

 LUKSUZNI GELOVI ZA TUŠIRANJE 2

Giorgio Armani Sí (307 kn)- ovaj kremasti gel miriše na crni ribizl, vaniliju i ružu. Zvuči dobro? Miriše još bolje. Ostavlja satenski osjećaj na koži, i miriše dugo-dugo na koži. preporuča se prije večernjeg izlaska.

 LUKSUZNI GELOVI ZA TUŠIRANJE 3

Lancôme La Vie Est Belle La Douche de Parfum Vivifiante (273 kn) - Ovaj fini gel za tuširanje sadrži aktivne sastojke za vlaženje i revitalizaciju i omekšavanje kože po Lancôme standardima njege kože, i miriše identično kao što miriše i parfem: slatko, senzualno, gurmanski i fino. Preporuča se bilokada kada ste raspoloženi za fini miris pod tušem.

 LUKSUZNI GELOVI ZA TUŠIRANJE 5

Escentric Molecule Escentric 03 Body Wash (280 kn) - Glavni sastojak ovog gela za tuširanje je „energen“ koji je sačinjen od dvije biljke: sapindus mukorossi i seasalpinia spinosa. Jedna je sa Himalaya, a druga sa Anda. Ovo je „4 u 1“ gel bez parabena i sulfata koji se manje pjeni, ali daje koži posebni sjaj. preporuča se ujutro kada ste raspoloženi za okrepljujuću mirisnu notu vetiver.

LUKSUZNI GELOVI ZA TUŠIRANJE 1

Amouage Fate Woman Shower Gel (493 kn) - ovaj luksuzni gel za tuširanje dolazi iz omanske kuće Amouage, a njihov je zaštitini znak - miris orijenta. Parfem Fate Woman je orijentalni koktel bergamota, cimeta, čilija, narcisa, tamjana, vanilije, pačulija i mirise kože.Ovaj transparentni gel za tuširanje miriše toliko snažno da vam se čini da vam parfem nakon tuširanja i ne treba. Preporuča se za seksi noćna tuširanja, možda čak i udvoje?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj