Cura na zadatku

15/12/2015

"Tako to ide u životu: nekad smo za Zlatnu malinu, a nekad za Oscar”, zaključila je
blogerica nakon što je s dečkom gledala još jedan film Sandre Bullock

yMoja najdraža slavna osoba Sandra Bullock nedavno je proslavila pedeseti rođendan. Odvela je svoje najbolje prijateljice na koktele. Ne u neki preskupi i razvikani holivudski restoran, nego u country-western bar u gradiću u Wyomingu, za koji nikad nitko osim lokalaca nije čuo. Cure su cijelu večer pijuckale koktele i zabavljale se na plesnom podiju, a nekoliko je fotki izašlo u javnost – njih osam, obučenih u traperice i obične majice, sa spontanim osmijehom na licu. Nije bilo duck facea na vidiku (bilo je to otprilike u isto vrijeme kad je objavljeno da je Kim Kardashian, kraljica duck facea, tog dana snimila 1200 selfieja?!). 

Igrom slučaja, dečko i ja baš smo taj dan napokon odgledali “Gravitaciju”, zaključivši kako ta pojava Sandri nije ni najmanje naškodila jer i dalje izvrsno izgleda u donjem rublju. 

Stvarno je volim. Uredno svake zime ispočetka gledam njezin film “Dok si spavao” (znate onaj u kojem se platonski zaljubi u jednog brata pa, nakon što on završi u komi, shvati da zapravo voli drugog brata)... jer što da jedna ex/solo cura radi u pustu zimsku večer nego da navija za happy end druge solo cure. Pa makar ona bila imaginarna :-)   

Volim je jer ima fenomenalan smisao za humor i zna se našaliti na svoj račun, čak i kad joj je najteže. Kad dan nakon najsretnijeg trenutka u životu, osvajanja Oscara, dozna da je njezin voljeni muž, kojem se kroz suze zahvaljivala u pobjedničkom govoru, obična lažljiva prevarantska gnjida. Volim je jer radi gdje radi, a nije opsjednuta vanjštinom i ne izgleda kao da su je izbole one pčele koje su napale Nicole Kidman i Meg Ryan.

Volim je jer je udomila dva invalidna psa (jednom fali jedna, a drugom obje stražnje noge). Volim je jer je hrabra samohrana majka.                               

Volim je jer je pokazala da to tako ide u životu – nekad smo za Zlatnu malinu, nekad za Oscara. I oboje treba znati primiti kulerski i s osmijehom na licu. Osim zbog svega toga, volim je i zato što se zbog nje nekako ne pribojavam navršiti pedeset jednog dana :-) 

Poslano 14.35

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo