'Zašto žene ubijaju' danas kreće s emitiranjem!

20/01/2020

Večeras, u 22 sata, želite biti ispred malih ekrana...

'Why Women Kill' ili 'Zašto žene ubijaju' nova je serija CBS-a, drama s elementima crnog humora i jedan od najiščekivanijih televizijskih materijala ove sezone. Napisao ju je Mark Cherry, masterchef za pripremanje sočnih, pikantnih i okusom bogatih serija poput 'Desperate Housewives', 'Devious Maids' ili pak, nekim drugim generacijama poznatijih 'Golden Girls'. 

'Zašto žene ubijaju' prati živote triju žena iz triju različitih dekada - kućanice iz 60-ih, bogate vlasnice umjetničke galerije iz 80-ih te odvjetnice iz modernog doba, točnije 2019. godine. Iako se na prvu čini nemogućim pronaći nešto što ih povezuje, iza svake od njih stoji priča o nevjernom suprugu. Osim života glavnih junakinja, fokus serije usmjeren je na to koliko se uloga žene u društvu promijenila kroz godine, te koliko je pak, istovremeno, odnos i stav prema preljubu i izdaji ostao isti.  

2

Lucy Liu, Kirby Howell-Baptiste i Ginnifer Goodwin glume glavne uloge, dok Jack Davenport, Sam Jaeger i Reid Scott igraju njihove nevjerne, snažnije polovice. Tema koja je uvijek aktualna, odlična glumačka postava, problemi s kojima se svi mi ponekad susrećemo i provjereno uspješan recept za dobru seriju u vidu Marka Cherryja kao autora i izvršnog producenta nama zvuče kao više nego dovoljno razloga zašto se večeras prikovati uz male ekrane.

3

Prva epizoda bit će prikazana večeras u 22 sata na FoxLife-u, a nove epizode na istom ćemo programu i u istom terminu moći pratiti svakog ponedjeljka. Što drugo reći nego da jedva čekamo. Poprilično smo sigurni da nećemo ostati razočarani!

 

 

Photo credit: CBS

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj