Svi savjeti koje želite poslušati želite li biti prava Cosmo djevojka

11/07/2017

1. Prestanite se uspoređivati s drugim ženama. Zasigurno ćete na svakoj ženi pronaći neki dio tijela koji vam je predivan, no postoje i dijelovi koji su na vama predivni, stoga su usporedbe s drugim ženama potpuno besmislene i nepotrebne. Volite sebe i svoje tijelo i zaboravite na druge.

2. Nemojte se opterećivati konfekcijskim brojem koji nosite, osim ukoliko je određeni konfekcijski broj posljedica pretilosti koja vam ugrožava zdravlje. Jedno je nastojati smršavjeti kako biste bili zdraviji, a drugo iz puke obijesti nastojati ugurati se u 36.

3. Dajte kompliment sami sebi svaki put kada se ugledate u ogledalu. Jer ne postoji ništa što je više seksi od samopouzdanja, a komplimenti ga podižu u nebesa, bez obzira od koga dolaze.

4. Prestanite kupovati odjeću od nekvalitetnih umjetnih materijala samo zato što je jeftina. Znamo koliko je super osjećaj pronaći nešto po super niskoj cijeni, no još je bolji osjećaj kada propustite par takvih kupnji i ušteđene novce potrošite na predivan komad odjeće ili nakit koji vam neće ostavljati zeleni trag i infekcije.

5. Počnite izbjegavati frajere koji ne zaslužuju niti jednu minutu vašeg vremena. Slobodno prosurfajte našim webom i saznajte koji su to i kako ih prepoznati. Krajnje je vrijeme da u svoj život uvedete samo one koji vas u potpunosti zaslužuju, i žele.

6. Izbacite iz svog života sve one osobe zbog kojih se osjećate loše, bile to vaše 'prijateljice', kolege ili frajer kojeg ste upoznali. Vrijeme provodite okruženi isključivo onim ljudima koji vam donose osmijeh na lice.

7. Priuštite si desert kada poželite i nipošto nemojte smatrati da ste toga dana 'bili zločesti'. Dok bilo što, pa makar i deserte, jedete u granicama normale, nemate razloga paničariti i brinuti.

8. Obavezno štedite za crne dane, ali isto tako štedite i za neke druge stvari koje bi si htjeli priuštiti, kao na primjer nezaboravan provod, putovanje, torbu o kojoj sanjate već godinama...

9. Pitajte za povišicu i/ili unapređenje kada smatrate da zaslužujete. Naravno da nećete uvijek dobiti ono što poželite, no stjecanje navike da uopće tražite nešto napravit će puno za vaše samopouzdanje na ovom polju.

10. Brinite se o svome tijelu. Pronađite oblik tjelovježbe koji vas zabavlja i koji vam odgovara i primjenjujte ga redovito. Pronađite proizvode za njegu koji savršeno odgovaraju vašem tenu i nemojte biti lijeni pravilno ih koristiti svakog jutra i večeri. Briga o sebi je najbolja stvar koju si možete pokloniti!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Komentiraj

Novo