Što ne smijete raditi pijani!

02/07/2013

Ok, nitko vam ne brani da se ponekad opustite uz čašicu, dvije, tri najdražeg pića, ali svakako biste u takvim trenucima trebali izbjegavati određene stvari...

Nemojte da vas osjećaji nakon nekoliko pića prevare. Iako u tom trenu mislite da je cijeli svijet vaš i da vam je samo nebo granica, varate se. Vaše su sposobnosti značajno smanjene i vaše ideje su daleko od genijalnih, iako vam se vjerojatno takvima čine. Ove aktivnosti svakako izbjegavajte kad god niste trijezni!

1. Nemojte pijani pisati podsjetnik za sutrašnju prezentaciju niti u sitne sate zvati šefa da mu priopćite nešto od životne važnosti!

2. Čak i ako vas uhvati želja da se čujete s nekim svojim bivšim, izbjegavajte takve razgovore! Zapravo, najbolje je da telefon općenito izbjegavate u širokom luku jer tko zna koga biste se sve mogli sjetiti nazvati!

3. Izbjegavajte fotografiranje, pogotovo ako ste u društvu nepoznatih ljudi! Dok ste pod utjecajem alkohola, nećete se baš biti u stanju kontrolirati pa tko zna kakve bi slike mogle ispasti i u čijim bi rukama mogle završiti!

4. Odolite želji da se popnete na šank i glumite Shakiru! Možda i mrdate guzom bolje od nje, ali pored šanka se može zateći bilo tko, a sigurno ne želite da vaše ponašanje bude glavna tema na poslu!

5. Izbjegavajte vožnju i korištenje bilo kakvih kompliciranih sprava, uređaja i aparata! Mogli biste se ozlijediti i ugroziti svoj ili nečiji tuđi život!

6. Imate li ikakve pritužbe na ured/kolege/radnu okolinu, nipošto nemojte mail sastavljati u pijanom stanju!

7. Ni slučajno nemojte nikoga usvojiti - niti ljubimca, niti beskućnika niti dijete za koje niti sami ne znate što radi na ulici samo usred noći!

8. Nemojte gledajući televiziju naručiti nešto što se reklamira! Topshop i slične narudžbe ostavite za treznije trenutke!

9. Koliko god frajer bio sladak, nemojte sjesti u auto i otići s potpuno nepoznatim frajerom kojeg vidite prvi put u životu! (ovo je dobro uvijek izbjegavati)

10. Ako i dalje patite za svojim bivšim i svim se silama trudite obnoviti vezu, sigurni smo da vam to neće poći za rukom nađete li se s njim u neprimjerenom izdanju ili ga u istom takvom stanju nazivate usred noći!

P. S. Slobodno svojim iskustvom upotpunite ovaj popis!

P. S. 2 Da biste se uopće mogli pridržavati ovih savjeta, nastojte se ne ubiti u alkoholu u tolikoj mjeri da ne znate za sebe i da ne možete kontrolirati svoje postupke!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo