Soba s pogledom na Eiffelov toranj? Klišej! Može soba s pogledom na Mona Lisu!

05/04/2019

Zahvaljujući Airbnb-ju, ovaj naslov nije znanstvena fantastika!

Airbnb lansirao je ponudu kakva se događa samo jednom u životu - nekih će dvoje sretnika dobiti priliku noć provesti u Louvreu, i to u maloj piramidi smještenoj u jednoj od velikih staklenih piramida po kojima Louvre i je poznat. Za sve nevjernike, da, govorimo o najpoznatijem pariškom muzeju i jednom od najveličanstvenijih muzeja na svijetu uopće. 

Uz samo odsjedanje u muzeju, sretnici će dobiti i obilazak muzeja u društvu povjesničara umjetnosti te francusku glazbu kao idealan soundtrack, kao i večeru serviranu u pop-up sobi za blagovanje, u društvu Miloske Venere. Oh da, ne zaboravimo ni na privatan koncert koji će se održati u apartmanu Napoléona III.

2

Najbolji dio cijele priče je što svi imaju jednaku šansu osvojiti ovo putovanje iz bajke. Ne trebaš skupljati kilometre, ne trebaš čak biti ni aktivni korisnik Airbnb-ja, dovoljno je samo ispuniti prijavu i pričekati kraj natjecanja (prijave traju do ponoći, 12. travnja).

3

Okušaj svoju sreću već danas i prijavi se za čarobnu noć pod pariškim zvjezdanim nebom! Ako ti nagrada i pobjegne, od svibnja pa sve do kraja ove godine imat ćeš priliku bookirati ovo iskustvo. Cijena će zasigurno biti paprena, ali nekako smo uvjereni da ovakvo iskustvo vrijedi svake lipe.  

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo