Pet savjeta za najcool fotke s godišnjeg

14/07/2016

Ako vidimo još jedan dosadni selfie s "pačjim usnicama" i zalaskom sunca na plaži, skočiti ćemo...s mola. Evo kakvo napraviti zanimljive i drugačije fotke s mora!

Idemo na more!

1. Prestanite raditi "duck face". Cure koje puće usnice na selfijima s plaže djeluju izvještačeno i smiješno. Nema ama baš ničeg seksi u vezi toga. Vaše usne su lijepe i bez te glupe popularizirane grimase.

2. Hvatajte "žive trenutke". Skok u vodu, ples na after beach partiju, vožnju biciklom, prijateljičino cjenkanje s tetom koja prodaje lubenice, dečka kako lovi ribu... Ovjekovječite spontane momente jer su oni najiskreniji.

3. Minimalizirajte "pozeraj". Dečko i vi se držite za ruke i gledate jedno drugome u oči, dok iza vas pada noć nad Postire. Priznajte, koliko ste ga dugo nagovarali na to poziranje (pristao je tek kad ste obećali da ćete tri dana biti njegov seksualni rob i raditi što god on poželi). Puno bi šarmantnije i duhovitija fotka bila ona na kojoj vas nosi na leđima na putu s plaže (koliko ste ga puta to žicali, nakon što vas je nažuljala japanka ili ste naprosto bili umorni i iscrpljeni od sunca). Ako već pozirate, pozirajte u pozama koje su se već desile ili bi se mogle desiti. A ne onima koje se dešavaju isključivo za potrebe snimanja.

4. Obratite pažnju na detalje. Lijepa školjka na plaži. Ili u tanjuru. Pjegice na potamnjelom licu vaše frendice. Dečkova tetovaža. Vaša kosa koja stvara zanimljivu sjenu na zidu. Galeb koji vam je sletio na terasu. To su lijepe mijiature koje će vašem albumu s mora dati posebnu toplinu.

5. Nasmijte se! Zašto ovih dana sve cure na fotkama izgledaju kao opasne domine iz sado mazo pornića? I tko im je rekao da je to lijepo?!

Cosmopolitan.hr

Komentiraj

Novo