Ove žene koriste dejting aplikacije kao servis za sitne usluge

13/03/2019

Pardon, sitne besplatne usluge

Dosad smo čuli sve o tome kako su dejting aplikacije isporučile mnogo sretnih završetaka od ljudi koji su se oženili i imaju djecu preko dugogodišnjih prijateljstava da savršenog seksa za jednu noć baš u trenutku kad vam je to trebalo. Puno češće su ocean razočaranja. Ipak, ako je suditi po svjedočanstvima ovih žena sada je novi trend na pomolu - korištenje dejting aplikacija poput servisa za usluge kao što su "Hoćeš mi doći doma ubiti pauka?" ili "Bi li mi pomogao preseliti sve moje stvari iz jednog stana u drugi na prvom (i možda zadnjem) dejtu?"

Biste li se vi javili frajeru s kojim se bezazleno dopisujete nekoliko dana da vam pomogne odnijeti vaš novi kauč iz Ikee na četvrti kat? One definitivno bi!

"Odvezao me kući nakon našeg trećeg spoja i dok smo sjedili u autu sam ga pitala boji li se pauka i bi li došao gore ubiti jednog pauka kojeg držim u staklenci i bojim ga se riješiti. Kad je ubio pauka sam mu rekla "Hvala ti, sad možeš ići". Bilo me strah da će shvatiti to kao neki čudni izgovor da ga pozovem gore na seks. U tom se trenutku nije činilo da mu smeta što neće biti seksa, ali nakon što smo se vidjeli još nekoliko puta mi se samo prestao javljati..."

profimedia-0161719474

"Dopisivali smo se već neko vrijeme i u razgovoru sam spomenula da se moram seliti idući vikend. Rekao je da radi za rent-a-car kompaniju i da mi može srediti popust za kombi. Čak se i ponudio da on vozi jer sam se tek doselila u grad i nisam znala dobro parkirati. Na kraju smo prohodali i čak smo bili zajedno nekoliko mjeseci. Nikada mi nije naplatio tu selidbu iako sam ja više puta htjela platiti. Na kraju smo se jako ljubazno rastali."

"Tinder je fantastičan za "uradi sam" savjete! Pola sam godine preuređivala kuću swipeala sam desno na sve majstore i obrtnike. Čak sam na profilnoj slici imala masku za prašinu i zaštitne naočale kako bi mi bilo lakše počinjati razgovore. Jedan mi je simpatičan fasader popunio neke rupe (nije eufemizam), a u razgovoru s jednim stolarom sam spomenula da trebam nešto brusiti pa mi je pomogao s korisnim savjetima oko šmirgl papira i električne brusilice."

"Bila sam vani s frendicom i pobjegao nam je bus. Njoj se u to vrijeme javljao neki vozač Ubera na Tinderu pa ga je pitala da nas odveze doma. Nije nam naplatio, a ona mu se više nikad nije javila."

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo