Obogatite si život u samo 60 sekundi!

24/06/2019

Napravite listu od 10 stvari koje vas čine sretnima. Potrudite se napraviti barem jednu dnevno...

Napišite na papirić koje kvalitete posjedujete i cijenite kod sebe i držite ga u novčaniku. Svaki put kada plaćate račun, podsjetite se što piše na listi. Bez dileme, ovo će vam popraviti raspoloženje i samopouzdanje! A evo i još par trikova!

Poboljšajte atmosferu na poslu!

Obradujte kolege nekom sitnicom kao što su kolači, čokolada ili čaj. Ako su odnosi na radnom mjestu dobri, bit će vam lakše raditi bez obzira na to kakvi vas izazovi čekaju. Pokažite zahvalnost svom šefu i kolegama kad god to možete. Njegujte dobre odnose i veze na svakom koraku.

Pošaljite tu poruku koju nikako da pošaljete!

Ako želite obnoviti vezu s nekom prijateljicom, pošaljite joj kratku poruku: 'Upravo slušam tvoju najdražu pjesmu na radiju pa sam te se sjetila. Mogle bismo na kavu ovih dana.' Ili nešto slično. Pošaljite joj cvijeće bez ikakvog povoda i napišite koliko vam znači i koliko volite njezino društvo. Za zdravu i snažnu vezu potrebno je imati i sretno okruženje i prijatelje koji vas obožavaju i podržavaju.

Pokažite partneru koliko vam znači!

Zagrljaj podiže razinu hormona koji u organizmu stvara osjećaj sreće i zadovoljstva. Sličan osjećaj onom koji imamo kada se umotamo u toplu deku. Ovaj osjećaj trajat će tijekom većeg dijela dana pa je poželjno da se grlite kad god za to imate priliku. Pošaljite mu poruku u kojoj ćete mu reći što volite i cijenite kod njega ili ga podsjetite na neki lijepi trenutak koji ste proveli zajedno. To će unijeti pozitivnu energiju u njegov dan. Obradujte ga omiljenim pićem ili čokoladom, bez ikakvog povoda. Ovakva sitna iznenađenja veoma su važna za razvoj veze. Osim toga, svi vole ovakva iznenađenja!

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo