Najhot ideje za ljeto pred vama!

15/07/2019

Što ih više isprobate, to ćete imati više materijala za prepričavanje frendicama kada se vratite u svakodnevicu...

1. Ako ste odvojeni od dečka na nekoliko tjedana, smislite mudre načine za flert na daljinu. Kad se napokon sretnete, susret će biti još vatreniji.

2. Otiđite sami negdje nekoliko dana. I uživajte u društvu.

3. Imate frendicu koja se negdje odselila i dugo je niste vidjeli. Zar postoji bolji trenutak da se sretnete i dobro izludirate?

4. Uzmite slobodan dan usred tjedna. Nećete biti pod stresom zbog puta koji planirate za vikend koji slijedi jer ćete odraditi sve kućanske obaveze s kojima ste u zaostatku.

5. Nabavite topove u jarkim bojama. Stajliš su i jeftini, a zbog boja ćete se bolje osjećati i bolje izgledati na fotkama.

6. Pospremite svoj život. Moguće je ostaviti dečka koji se loše ponaša prema vama iako ste planirali zajednički odmor. Možda je putovanje koje ćete otkazati fantastično, ali ne može se mjeriti s osjećajem slobode koji će vas obuzeti.

7. Izaberite neku ludu seksi pozu koju dosad niste isprobali i napravite to na otvorenome.

8. Kad ugledate hot tipa na plaži, recite mu koliko je zgodan i ponudite mu piće iz svoje frižider torbe.

9. Isključite mobitel na jedan dan. Što je najgore što se može dogoditi? Saznat ćete uskoro.

10. Izazovite grupu prezgodnih frajera na jedan meč protiv vas i frendica. Ne znate igrati? Kakve to ima veze s ičim. Pohvatajte osnovna pravila i to je sve. Nije važan rezultat utakmice jer ste uvijek na dobitku.

11. Obavezno se počastite masažom na otvorenome, pokraj mora, ispod baldahina.

12. Kad god se dosađujete, iskopajte neko zanimljivo događanje na koje biste mogli otići. Ulični festival, koncert u parku i slično. Iz takvih potpuno neplaniranih izlazaka obično dolaze nezaboravna sjećanja.

13. Ne idite na ljetovanje s kolegicom koju kao simpatizirate, ali niste baš bliske.

14. Downloadajte taj sladunjavi dance-pop hit koji ne možete izbaciti iz glave. Svaki put kad ga ubuduće čujete podsjetit će vas na ovo ljeto.

15. Kad vam frendica slučajno spomene da ste dobrodošli kod nje u vikendici na Braču, ne sanjarite o odlasku nego rezervirajte kartu za bus/vlak/avion.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo