Marko Medić: voli kada ga život planski iznenadi

24/03/2019

Ovaj diplomirani inženjer građevine, ponosni je vlasnik bloga i Instagram profila “father_of_djordje” koji smatra pravim primjerom kako ljubav i upornost mogu uroditi plodom neovisno o uvjerenjima drugih. Nakon putovanja u Ameriku i života u New Yorku odlučio je krenuti jednim neklasičnim putem za nekoga tko je cijeli život slijedio pravila. Putovanja su mu otvorila oči i dala snagu da svakodnevicu pretvori u život kakav želi.

Da se ne bavi čime se bavi, vjerojanto bi bio u nekoj profesiji koja je vezana uz putovanja ili dizajn interijera jer su mu to dvije velike strasti. Moda mu nije osobito važna, ali je shvatio kako stari da je bitnije imati neke klasične i kvalitetnije komade nego pun ormar odjeće upitne kvalitete. Njegov idealan odmor je daleko od svih u nekom planinskom krajoliku, a najidealnije neka koliba u šumi uz jezero.

marko

Svi krajolici koji podsjećaju na krajolike Novog Zelanda, Islanda i sličnih destinacija njegov su omiljeni odabir. Kada su nešto užurbanije destinacije u pitanju, nekoliko mjeseci u New Yorku također mu zvuče idealno. Svojom najvećom manom smatra tvrdoglavost, a vrlinom ljudskost i dobrotu.

marko

Iako je nekada prije volio sve pomno analizirati, danas se više vodi instinktima jer vjeruje kako sigurno ne bi do sada živio i proputovao toliko država da je kalkulirao svaki korak. Ne voli žaliti za propuštenim prilikama jer u njegovoj glavi one nisu propuštene, već točno onakve kakve su trebale biti da bi se dogodilo nešto još bolje. U budućnosti se vidi negdje izvan Hrvatske, gdje će biti sretan i baviti se isključivo onim što ga raduje. Ne planira i više voli kada ga život planski iznenadi, a do sada je bio dobar u tome, kaže.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo