Krenite živjeti život po nekim novim pravilima!

20/05/2019

Zakoračite hrabro prema neustrašivosti...

Slobodno pobjegnite i predahnite od svega. Ne morate se suočiti odmah sada sa svakim mogućim problemom. Poslije prekida želite pobjeći u Francusku i svoju tugu utopiti u njihovim savršenim vinima i sirevima? Stručnjaci kažu 'samo naprijed'. Saberite se poslije neugodnog događaja. Čak je dobra ideja posjetiti i svoju prijateljicu na drugom kraju grada, jer vam bilo koja promjena okoline može pomoći u donošenju odluke o sljedećem koraku.

Usudite se pustiti kosu! Ona vam ne stoji na putu do uspjeha. Velike korporacije danas shvaćaju da žena ne mora imati rigidan imidž ako želi biti moćna i uspješna. Naprotiv, ljepota i stil mogu samo pomoći, a uz to ženstvenost još dodatno jača samopouzdanje, što je još samo jedna pozitivna stvar.

Tragajte za frajerima koji doista jesu moderni prinčevi. Sve veći broj frajera uključuje se u brigu i odgajanje svoje novorođene djece. Na taj način pokazuju poštovanje prema uspješnim poslovnim ženama i dijele njihovu ideju o ravnopravnosti spolova. Osim toga, takvi frajeri daju bezuvjetnu podršku i sposobni su za sve kompromise, što je ogromna kvaliteta kod partnera.

Odbijate oprostiti prijevaru. Većina ljudi učini tu pogrešku, iako stvarno voli svog partnera. Ako se preljubnik iskreno kaje i ulaže sve svoje napore kako bi spasio vezu, još ima nade za vas.

Manje planirajte, više živite. Ljude se ranije poticalo da naprave svoje životne planove, kad će završiti fakultet, udati se, dobiti prvo dijete itd. Danas to jednostavno više nije potrebno da biste ispunili svoje snove. Nemojte dopustiti da vas vaš plan ograničava u prihvaćanju nove poslovne prilike. Preispitujte svoj životni put svakih nekoliko mjeseci ako treba, mijenjajte ciljeve i racionalno donosite odluke o svojoj budućnosti.

Vjerujte da ono što je započelo kao flert može prerasti u ozbiljnu vezu. Ne biste vjerovale, ali zgodni frajer od sinoć sa savršenom guzom mogao bi postati vaš stalni dečko. U današnje vrijeme svi su toliko zauzeti i opterećeni poslom da jednostavno nemaju vremena za višemjesečno udvaranje kako bi otkrili odgovaraju li jedno drugom u krevetu, zato će vrlo rado pristati na usputni seks. Ukoliko želite nešto ozbiljno, recite to i drugoj strani već nakon nekoliko opuštenih spojeva. Frajere treba malo potaknuti kako biste prešli na viši nivo.

Tko kaže da vam obitelj mora biti važnija od svega? Ako niste dovoljno bliski sa svojom obitelji, nemojte osjećati krivnju što ste stvorili zajednicu sačinjenu od vaših prijatelja. Normalno je da žene koje nisu u dobrim odnosima sa svojom obitelji ili žive u drugom gradu stvore veze sa svojim prijateljima, koje su slične obiteljskima.

Pomiješajte posao i užitak. Prije je veza s kolegom s posla značila kraj karijere. Ali, velike korporacije shvatile su da ljubavne veze na poslu povećavaju produktivnost za čak 20 posto. Dakle, go for it!

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo