Izgradite vlastiti look

13/02/2019

Stil je jedan od faktora kojim definirate svoj osobni brend. Možda mislite da vlastiti stil nije važan za ono čime se mislite baviti, ali garantiramo vam da će vam on pomoći u brojnim važnim stvarima, i to u mnogim segmentima života.

Upoznajte svoje tijelo! Klasičan stil vjerojatno bolje odgovara vašoj figuri od nekih avangardnih i pomodnih stvari. Nemojte sami sebe uvjeravati da morate nositi sve i svašta samo zato što to rade drugi.

Inspirirajte se tuđim stilom. Skupite slike osoba čiji vas stil najviše inspirira. Pokušajte pronaći što više zajedničkih nazivnika.

Zabilježite najbolje outfite. Vjerovali ili ne, dobar modni trenutak može biti zaboravljen u jednoj nanosekundi. Ako pronađete neki cool look koji vas je ostavio bez daha, obavezno to zabilježite, fotografirajte ili skinite fotku.

Držite svoju odjeću za izlaske na jednome mjestu. Postoje komadi koje ćete uvijek nositi s jednakim guštom i koji vas nikada neće iznevjeriti. Primjerice, hlače u kojima uvijek izgledate fit čak i ako ste za vikend pretjerali s palačinkama. Ili majicu koju možete kombinirati sa svime što imate u ormaru. Kada ste u stisci s vremenom, uvijek želite imati nešto pri ruci u što ćete brzo uskočiti i svejedno izgledati odlično.

Uvijek imajte na umu posao kojim se bavite. Bez obzira na to koliko se želite poigravati svojim stilom i osebujnim detaljima, nikada ne zaboravite na svoj posao i dress code.

Pronađite svoj zaštitni znak. Ponavljanje = reputacija. Crveni ruž i lak u istoj boji su dobar zaštitni znak. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo