Ivan Penezić: šarmer kojeg uvijek vode srce i instinkti

24/03/2019

Frontmana benda ‘Pravila igre’ ljubavlju prema glazbi zarazio je djed klavirist koji ga je počeo učiti sviranju klavira i glazbenoj teoriji kada je imao svega 3 godine. Iako je što se pjevanja tiče samouk, svakome tko je čuo njegove pjesme potpuno je jasno da je rođen za glazbenu karijeru.

Veliki je ljubitelj životinja i trenutno bez svog psa ne može zamisliti ni jedan dan. Najviše ga opušta kuhanje i svakodnevno isprobava nove recepte.  Tijekom školovanja je uz djeda otkrio svoju najveću ljubav - glazbu. Kaže da se bavi najboljim poslom na svijetu, a da nije glazbenik, bio bi grafički dizajner.

Zbog posla, moda je bitan aspekt njegovog života i u bendu uvijek teže dobrom izgledu i stajlingu. Ipak, priznaje da i privatno voli biti u trendu pa u svakom trenutku itekako pazi kako izgleda. Idealan odmor za njega može biti bilo gdje sve dok nema obaveza. Preferira uživanje na prekrasnim jadranskim otocima na ugodnih 30 stupnjeva uz mediteransku klopu i dobro društvo, OBAVEZNO bez Whatsappa i poziva! U budućnosti se vidi kako uz bend i dalje grize i trudi se znajući da su snovima još koji korak bliže. Premda su mnogo toga već postigli, i dalje kuju planove za nove zanimljive projekte. Zamišlja i jedno malo biće koje će biti njegov najveći hit, ali i najveći obožavatelj.

ivan

Kroz život se uvijek vodi srcem i instinktom, a svi pothvati koje je u životu napravio na prvu pokazali su se kao ispravni.   Smatra da čovjek sam kroji svoje prilike, a sve svoje kaže kako je skrojio po želji i sve ih iskoristio. Svojom najvećom manom smatra kašnjenje i kaže kako je grozan po tom pitanju jer uvijek misli da ima vremena. Vrline koje su mu pomogle puno puta u životu bile su marljivost, predanost i dosljednost, pa kroz smijeh kaže kako je skroman i kako ima samo te tri!   

Fotografije potpisuje Mislav Žabarović

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo