Iskoristite single dane za osobni upgrade!

24/06/2019

Razmazite se do boli...

❤ Uživajte u vremenu koje provodite sami sa sobom 

Gledajte omiljenu seriju, filmske maratone ili se prepustite čitanju neke zanimljive knjige i uživajte u tome. Prakticirajte ove sebične trenutke koliko god možete.

❤ Budite maksimalno otvoreni prema novim iskustvima

Napravite nešto što vam predstavlja veliki izazov ili čak izaziva dozu straha, nešto što se nalazi izvan zone u kojoj se osjećate sigurno i ušuškano. Prekinite rutinu i napravite nešto što nije uobičajeno. Otiđite sami u kino, okušajte se u nečemu što vas je oduvijek privlačilo, upišite školu planinarenja...

❤ Uvijek budite sami sebi na prvome mjestu

Napravite nešto za sebe, nešto što volite i u čemu uživate. Bilo da je riječ o jogi ili satovima kuhanja, bitno je da radite isključivo ono što vam odgovara, što vas opušta i puni vam baterije.

❤ Slobodno budite sebični

Kada ste solo, ne pravite kompromise oko filma koji ćete gledati ili u kojem ćete restoranu večerati – jedino bitno je ono što vi želite. Na taj način zapravo postajete neovisne i jake osobe.

❤ Iskoristite sadašnjost najbolje što možete

Ako ste od onih koje sve planiraju unaprijed ili previše analizirate situacije, najbolji način za prekidanje takvih navika je vrijeme koje provodite same. Napravite plan i počnite raditi nešto same, a mobitel ostavite kod kuće tako da vas ništa ne može ometati. Na ovaj način naučit ćete živjeti i uživati u sadašnjem trenutku.

Cosmopolitan.hr

Komentiraj

Novo